Betöltés...

JIMMY H8 Pro vezeték nélküli álló porszívó

Ár: 105.010 Ft

Tulajdonságok:

Jimmy H8 Pro vezeték nélküli rúdporszívó.
A Jimmy H8 Pro vezeték nélküli rúdporszívója csupán 1,49 kg, így nagyon kényelmes a használata! 160 AW-os a szívóereje, a hozzátartozó kefefejekkel és a 4 tisztító móddal pedig alaposan és hatékonyan kitakaríthatja vele az otthonát! A 70 perces működési idejének köszönhetően az egész otthonát anélkül kiporszívózhatja, hogy meg kellene állnia feltölteni a készüléket, a beépített kijelzőjének köszönhetően pedig sokkal egyszerűbb a használata! A Jimmy márka a Xiaomi ökoszisztéma része. A takarítás lehet kellemes is!
Ez a könnyű, vezeték nélküli rúdporszívó az ergonomikus kialakításával tökéletes a mindennapi használatra. Bárhol használhatja, anélkül, hogy a túl rövid kábelek korlátoznák a mozgásban. A Jimmy H8 Pro-t könnyedén felviheti az emeletre vagy le a garázsba, de hogyha fel kell emelni a sarkok letakarításához, az sem fog problémát okozni! Válasszon a 4 működési mód közül!
A 4 működési móddal könnyedén a saját igényeire szabhatja a H8 Pro-t. Hogyha keményebb padlótípust takarít, mint például a csempét, akkor az Eco mód lesz a legjobb választás. A Turbo mód a szőnyegek megtisztításához ideális, a Max mód pedig a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánik majd! Emellett egy okos Auto mód is található a készüléken, ami a padló típusának megfelelően állítja be a szívóerőt. Pillanatok alatt megküzd a kosszal!
A porszívó kefe nélküli motorja 100 000 fordulatot tesz percenként, ami a szabadalmaztatott ciklonos technológiával párosítva megelőzi többek között a dugulásokat, valamint növeli a készülék teljesítményét. Kiemelkedik még a magas szívóerejével, ami könnyedén elbánik a legmakacsabb szennyeződésekkel is, legyen szó akár porról, koszról vagy a szőnyegbe csavarodott hajszálakról. Strapabíró akkumulátor.
A strapabíró akkumulátor hosszú működési időt biztosít! 7 db 3000 mAh-es cellából áll, Eco módban 70 percig működik, Turbo módban 30 percig, Max módban pedig kb. 15 percig. A porszívót kényelmesen feltöltheti, miközben a speciális tartó állványon tárolja, valamint az akkumulátort ki is veheti és külön is feltöltheti. Legfontosabb információk a kijelzőn.
A kijelzőn ellenőrizheti a legfontosabb információkat a porszívó működésével kapcsolatban: megnézheti az akkumulátor töltöttségi szintjét, a szűrő állapotát, valamint az aktuális működési módot is. Emellett a hibaüzenetek is ezen a kijelzőn jelennek meg. Ezeknek az információknak a birtokában könnyedén kiváló állapotban tarthatja a porszívóját! Higiénikus használat.
A Jimmy H8 Pro-t könnyedén tisztán tarthatja és még hozzá sem kell érnie a koszhoz! Vízzel lemoshatja a kefetengelyt és a szűrőt, amivel hosszú ideig jó állapotban tarthatja őket. Emellett a portartály kiürítése is nagyon kényelmes és egyszerű: csupán egy gombot kell hozzá megnyomnia. Feszültség: 25,2 V Névleges teljesítmény: 500 W Szívónyomás: 25 000 Pa Szívóteljesítmény: 160 AW Motor: Kefe nélküli digitális motor nagy hatásfokkal Maximális üzemidő elektromos kefével: Eco: 38 perc / Turbo: 20 perc / Max: 13 perc Maximális üzemidő elektromos kefe nélkül: Eco: 70 perc./Turbo: 30 perc./Max: 15 perc Zajszint: 80 dB Hulladéktartály térfogata: 0,5 l Tömeg: 4,9 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Porszívók
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "JIMMY H8 Pro vezeték nélküli álló porszívó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: