Betöltés...

Légtisztító HEPA szűrővel, ózongeneráció, LED, hordozható, újratölthető, USB, 3W, 20 mg/h, fertőtlenítésre, sterilizálásra, irodai, ház, szálloda, autó, ABS műanyag, FEHÉR

Ár: 12.325 Ft

Az erős ózongenerátorral és LED-világítással felszerelt, HEPA szűrővel ellátott újratölthető légtisztító ideális eszköz a tiszta és friss környezet fenntartásához otthonában. Hordozható és kompakt kialakításával ez a tisztító könnyen elhelyezhető bármilyen légáramlás által korlátozott térben, például szekrényekben, hűtőszekrényekben, cipőszekrényekben vagy akár az autóban.

Az XD001 jelentős javulást hoz a levegő minőségében otthona különböző pontjain. A nagy teljesítményű, 1800 mAh-s akkumulátorral egyszerűen tölthető USB-kábellel, így mindig készen áll a káros részecskék eltávolítására a levegőből. A HEPA szűrőnek köszönhetően a levegő hatékonyan tisztítható a portól, pollentől és egyéb szennyeződésektől, egészségesebb és kellemesebb környezetet biztosítva.

Ez a sokoldalú légtisztító több helyzetben is használható. Használhatja szállodai szobákban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a belélegzett levegő tiszta és friss. Az autóban eltávolíthatja a kellemetlen szagokat, és hozzájárulhat a kellemesebb légkörhöz utazás közben. Otthon hűtőszekrénybe vagy cipőszekrénybe helyezheti, hogy megakadályozza a kellemetlen szagokat és penészeket.

Annak érdekében, hogy több felhasználási lehetőséget biztosítson, a légtisztító három üzemmóddal rendelkezik: ciklus, általános és nagy teljesítményű. A ciklus mód lehetővé teszi, hogy energiát takarítson meg a munkarend és a pihenés betartásával, így nem kell aggódnia, hogy véletlenül bekapcsolva marad. Az általános üzemmód tökéletes a napi használatra, 30 perces működési idővel, amely elegendő a helyiség levegőjének tisztításához. A nagy teljesítményű, 60 perces üzemmód ideális, ha intenzívebb légtisztításra van szüksége.

20 mg/h ózonkibocsátásával ez a légtisztító nagyszerű választás az egészséges és friss környezet fenntartásához minden kedvenc helyén. Minőségi ABS műanyagból készült, tartós és tartós az idő múlásával. Javítsa otthonában és autójában a levegő minőségét, ügyelve arra, hogy mindig tiszta, tiszta levegőt lélegezzen be. Válassza a HEPA szűrővel és ózongenerátorral ellátott légtisztítót, és élvezze az egészségesebb és kellemesebb környezetet minden nap.

Légtisztító specifikációk:

Modellszám: XD001
Méretek: 115x115x43mm/ 228g
Teljesítmény: 5V 3W
Típus: Ózongenerátor
Tanúsítványok: EMC, CE
Alkalmazások: szálloda, autó, ház, hűtőszekrény, cipősszekrény, vadásztáska
Tápegység: 1800mAh akkumulátor, USB
Termék neve: Légtisztító ózongenerátorral
Ózonkibocsátás: 20mg/h
Anyag: Műanyag ABS
Alkalmazható területek: autó, szekrény, hűtőszekrény, cipőszekrény, kisállatház
Funkciók:

Hordozható kialakítás - rendkívül kicsi és kényelmes, helytakarékos, kompakt és könnyen hordozható. Kis méretének köszönhetően ideális bármilyen légáramlás által korlátozott térben, például szekrényekben, cipőszekrényekben, hűtőszekrényekben, vadásztáskákban és autókban való használatra.
Ciklus üzemmód - a bekapcsológomb hosszan tartó megnyomása aktiválja, és a kék jelzőfény villog, és a készülék 10 perces működés után alvó üzemmódba lép, és 6 órán át nyugalmi állapotban lesz. Ezután 3 percig újra működik, és 6 órán át ismét alszik, így a készülék automatikusan kikapcsol, ha az akkumulátor teljesen lemerült.
Általános mód - a zöld fény azt jelzi, hogy a készülék általános üzemmódban van, 30 percig működik, és ezen időszak után automatikusan kikapcsol.
Erős mód - a lila fény azt jelzi, hogy a készülék erős üzemmódban van, 60 percig működik, és ezen időszak után automatikusan kikapcsol.
USB töltés - újratölthető Li-ion akkumulátorral rendelkezik, 1800mAh kapacitással, és USB-kábellel tölthető, így biztosítva az alacsony energiafogyasztást és a sokoldalú használatot.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Légtisztító HEPA szűrővel, ózongeneráció, LED, hordozható, újratölthető, USB, 3W, 20 mg/h, fertőtlenítésre, sterilizálásra, irodai, ház, szálloda, autó, ABS műanyag, FEHÉR" című hirdetést látja. (fent)