Betöltés...

légtisztító HEPA szűrővel, ózongenerátorral, Led-del, hordozható, újratölthető, USB, 3W, 20 mg/h, fertőtlenítésre, sterilizálásra, Abs műanyag, fehér

Ár: 12.000 Ft

A HEPA szűrővel ellátott, újratölthető légtisztító nagy teljesítményű ózongenerátorral és LED világítással az ideális eszköz a tiszta és friss környezet fenntartására otthonában. Hordozható és kompakt kialakításának köszönhetően ez a tisztító bármilyen légáramlás által korlátozott helyen könnyen elhelyezhető, például szekrényekben, hűtőszekrényekben, cipős szekrényekben vagy akár az autóban.

Az XD001 modell jelentősen javítja a levegő minőségét otthona különböző helyein. Erőteljes, 1800 mAh-s akkumulátorának köszönhetően USB-kábellel egyszerűen tölthető, így mindig készen áll a káros részecskék eltávolítására a levegőből. A HEPA szűrőnek köszönhetően a levegő hatékonyan megtisztul a portól, pollentől és egyéb szennyeződésektől, egészségesebb és kellemesebb környezetet kínálva Önnek.

Ez a sokoldalú tisztító többféle helyzetben használható. Használhatja szállodai szobákban, hogy a belélegzett levegő tiszta és friss legyen. Az autóban eltávolíthatja a kellemetlen szagokat, és kellemesebb légkört teremthet az utazások során. Otthon elhelyezheti a hűtőszekrényben vagy a cipős szekrényben, hogy megakadályozza a kellemetlen szagok és a penész megjelenését.

A további felhasználási lehetőségek biztosítása érdekében a tisztító három üzemmóddal rendelkezik: ciklusos, általános és erőteljes. A ciklus üzemmód lehetővé teszi, hogy energiát takarítson meg a munka- és pihenőidő betartásával, így nem kell attól tartania, hogy véletlenül bekapcsolva marad. Az általános üzemmód tökéletes a napi használatra, 30 perces munkaidővel elegendő a helyiség levegőjének tisztításához. Az erőteljes üzemmód 60 perces üzemidővel ideális olyan időszakokban, amikor intenzívebb levegőtisztításra van szüksége.
20mg/h ózonteljesítményével ez a légtisztító kiváló választás az egészséges és friss környezet fenntartásához kedvenc helyein. Minőségi ABS műanyagból készült, tartós és idővel ellenálló. Javítja a levegő minőségét a házban és az autóban, biztosítva, hogy Ön mindig tiszta és tiszta levegőt lélegezzen be. Válassza a HEPA szűrővel és ózongenerátorral ellátott légtisztítót, és élvezze az egészségesebb és kellemesebb környezetet minden nap.

A légtisztító műszaki adatai:

Modell: XD001
Méretek: 115x115x43mm/ 228g
Teljesítmény: 5V 3W
Típus: Ózongenerátor
Tanúsítványok: EMC, CE
Alkalmazások: Szálloda, Autó, Otthon, Hűtőszekrény, Cipős szekrény, Vadásztáska
Áramforrás: 1800 mAh akkumulátor, USB
Terméknév: Légtisztító ózongenerátorral
Ózonkibocsátás: 20mg/h
Anyaga: ABS műanyag
Alkalmazható területek: autó, szekrény, hűtőszekrény, cipős szekrény, kisállatház
Jellemzők:

Hordozható kialakítás - ultra kicsi és kényelmes, helytakarékos, kompakt és könnyen hordozható. Kis méretei ideálissá teszik bármilyen légáramlás által korlátozott helyen való használatra, mint például szekrények, cipős szekrények, hűtőszekrények, vadásztáskák és autók.
Ciklus üzemmód - a bekapcsológomb hosszú megnyomása aktiválja, és a kék jelzőfény villogni kezd, és a készülék 10 perces munka után alvó üzemmódba lép, majd 6 órán át tétlen lesz. Ezt követően 3 percig újra működik, majd 6 órára visszamegy nyugalomba, így a készülék automatikusan kikapcsol, ha az akkumulátor teljesen lemerült.
Általános mód - a zöld fény azt jelzi, hogy a készülék általános üzemmódban van, 30 percig működik, és ezen időszak után automatikusan kikapcsol.
Erős üzemmód - a lila fény azt jelzi, hogy a készülék erős üzemmódban van, 60 percig működik, és ezen időszak után automatikusan kikapcsol.
USB töltés - 1800mAh kapacitású újratölthető Li-ion akkumulátorral rendelkezik, és USB kábelen keresztül tölthető, így biztosítva az alacsony energiafogyasztást és a sokoldalú használatot.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "légtisztító HEPA szűrővel, ózongenerátorral, Led-del, hordozható, újratölthető, USB, 3W, 20 mg/h, fertőtlenítésre, sterilizálásra, Abs műanyag, fehér" című hirdetést látja. (fent)