Betöltés...

Geyser Vastalanító szűrőbetét 10 x 4,5" FCCFE

Ár: 17.190 Ft

Vas "Fe" tisztítópatron (ioncserélő zsinórból)
A Fe sorozatú patronokat vízben oldott vas, mangán és más nehézfémek eltávolítására tervezték. A "Fe" ioncserélő patronok ioncserélő zsinórból készülnek, nagy tisztítási hatékonysággal és nagy termelékenységgel rendelkeznek.
Alkalmas lakásokban, nyaralókban, hétvégi házakban történő használatra.
Csökkentik a víz vastartalmát, eltávolítják a hidrogén szulfidokat, javítják a víz illatát, ízét és pH értékét.

Az "Fe" sorozatú 10”-os szűrőbetét maximum 10 l / perc vízátfolyási sebesség mellett képes a vas eltávolítására.
Mérete: 250 x 110 mm (10" x 4,5")
10"-os Big Blue szűrőházakban használható.
A kationcserélő rost nagy szűrési területet biztosít, vas-, mangán- és nehézfém-ionokra orientálódik. A "Fe"-sorozatú szűrőbetétek és a szemcsés ioncserélő anyagok közötti fő különbség, a lényegesen nagyobb szűrési terület és ioncsere-sebesség. Az anyag előnye, hogy 5 és 8 pH közötti tartományban működik, nincs szükség vízben oldott oxigénre. A szulfidok és a hidrogén-szulfid jelenléte a vízben nem befolyásolja a vízkezelés minőségét.
A hosszú "Fe" szűrőbetét élettartam biztosítása érdekében ajánlott mechanikus előszűrő használata 5 mikronos méretben, melyet a "FE" szűrő elé kell felszerelni.
A legnagyobb hatékonyság akkor érhető el, ha az oldott vas koncentrációja a vízben nem haladja meg a 2 mg / l-t Termékadatok:
Működési hőmérséklet: 4-60°C
Méretek: 250 x 110 mm ( 10 x 4,5")
Megengedett vízsebesség: 20 liter/perc
Kapacítás: 25.000 Liter Infó:
Az oldott vas általában a talajvízben található meg - fúrt kutak vizének egyik jellemzője. Oldott formában marad, amíg nem érintkezik a levegővel, ezért oldott ionok formájában van jelen. Levegővel érintkezve az oldott vas oxidálódik és oxidált vasá (rozsdává) alakul át, ami számos problémát okozhat: elszíneződés, zavarosság és ízkárosodás, vagy nyálka- és vasoxid-lerakódások képződése a csövekben, rendszerekben.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víztisztító
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Geyser Vastalanító szűrőbetét 10 x 4,5" FCCFE" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: