Betöltés...

Geyser Smart Max szűrőbetét szett

Ár: 29.990 Ft

Szűrőbetét szett a Geyser Smart Max vízszűrőhöz >>

A készlet tartalma:
1. AquaSoft - kompozit patron, amely eltávolítja a vízből a víz keménységét okozó sókat. A szűrőközeg élelmiszerminőségű nagy kapacitású ioncserélő gyanták speciális keveréke. Ez lehetővé teszi a a víz lágyítás egyenletes hatékonyságát a szűrőbetét teljes élettertama alatt.
2. Aragon Smart Max - egy egyedülálló patron, amelyet kemény víz kezelésére terveztek. A speciális ioncserélő gyanta jelenléte és az Aragon MAX anyag kiegyensúlyozott szerkezete miatt a folyamatos és kiváló minőségű patronok működése a teljes élettartam alatt biztosított.
3. Postcarbon Ag Smart - préselt kókuszdió-aktív szénből (szén blokk) készült patron. Hatékonyan eltávolítja a klór és szerves klór vegyületeket, a szabad klórt, a kellemetlen szagokat, javítja a víz összes érzékszervi tulajdonságait. Az ezüsttel kombinált patron biztosítja bakterosztatikus hatást a patron teljes élettartama alatt.
A szűrőbetétek cseréje átlagosan 12 havonta javasolt.
Érdekesség: Az ARAGON-t sikeresen alkalmazták a csernobili baleset utáni szennyezésnek kitett régiók vízkezelésére.
A Geyser egy vízszűrőket gyártó és fejlesztő oroszországi vállalat.
Az oroszországi háztartási szűrők és vízkezelő berendezések piacvezetője, 1986-ban kezdte meg a szűrők gyártását Szentpéterváron.
Azóta több millió háztartás kapott tisztított, egészségbarát vizet a Geyser tudósai által kifejlesztett egyedi technológiáknak köszönhetően.
A Geyser vízszűrők sikerének egyik kulcsa az ARAGON egyedi szűrőanyag.
A Geyser eredményeit több mint 20 szabadalom, és számos független tudományos teszt bizonyítja.
A Geyser egy dinamikusan fejlődő kutatási és termelési üzem, nagy múltú történelemmel és hagyományokkal. Vezető helyet foglal el a vízkezelő iparban: az egyszerű vízszűrőktől az ipari vízkezelő rendszerekig.
A társaság évente több ezer kutatási és fejlesztési tevékenységet hajt végre, és a szakemberek folyamatosan új típusú termékeket fejlesztenek, ezzel magas szintű víztisztítást és költséghatékony megoldásokat kínálnak ügyfeleik számára.
Összességében a Geyser vállalat vízkezelő és víztisztító szűrőit több, mint 20 országban árusítják.
A Geyser szűrők naponta több mint 100 millió liter vizet tisztítana meg, a világon több mint 22 millió ember használja a Geyser vízszűrőket naponta.
A vízszűrők esetében a paramétek, adatok és a szűrési hatékonyságot részletező leírások minden esetben a gyártó által megadott adatokat tartalmazzák. A szűrőbetétek cseréjére vonatkozó időtartamok mindig a gyártó által megadott JAVASOLT értékek.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Víztisztító
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Geyser Smart Max szűrőbetét szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: