Betöltés...

4 égős gázgrill, 11,6 kW, Geko G80515

Ár: 135.394 Ft

Arról álmodik, hogy kertjében a legmagasabb szinten grillezzen? Ismerje meg megbízható kerti gázgrillünket, amely megfelel az Ön elvárásainak és így tovább!

 

Miért korlátozza magát a normál grillre? Kerti gázgrillünkkel fejlesztheti kulináris fantáziáját és meglepheti vendégeit.

 

Fedezze fel, miért kötelező grillünk minden barbecue szerelmesének:

 

A grill sokoldalúsága:

Gázgrillünk három fő égővel rendelkezik, amelyek biztosítják a hő egyenletes eloszlását, valamint az edényhez vagy a vízforraláshoz dedikált égőt. Ez azt jelenti, hogy egyszerre grillezheti és főzheti kedvenc ételeit. Nincsenek kulináris korlátozások!

 

Nagy fűtési teljesítmény:

11,6 kW teljes fűtőteljesítményével ez a grill gyorsan felkészít és főz. A lédús steakek, ízletes zöldségek vagy aromás kolbászok pillanatok alatt elkészülnek. Élvezze az ízét hosszú várakozás nélkül!

 

Első a gyakorlatiasság:

Grillünket az Ön kényelmére terveztük. Egy tágas rekesszel rendelkezik, ahol a grill kiegészítőket, például szerszámokat vagy fűszereket tárolhatja. Minden, amire szüksége van, kéznél van! Ezenkívül beépített hőmérővel ellátott fedéllel van ellátva, így mindig kézben tarthatja a grill hőmérsékletét.

 

Egyéni vezérlés:

Minden égőnek külön vezérlése van, így teljes mértékben szabályozhatja a hőmérsékletet a grill különböző területein. Könnyedén hozzáigazíthatja a tüzet a különböző ételekhez a tökéletes sütés érdekében. A piezo gyújtó pedig gyors és problémamentessé teszi a grill beindítását.

 

Mobilitás és stabilitás:

Grillünk négy forgó kerékkel van felszerelve, melyek közül kettő fékezett. Nekik köszönhetően a grillezőt szabadon mozgathatja a kertben, és kényelmes helyre helyezheti. Könnyen beállíthatja saját ízlése szerint.

 

Könnyű tisztítás:

Grillezés után ne aggódjon a zsírfoltok miatt. A grillsütőnk egy speciális zsírtartó edénnyel rendelkezik, amely hatékonyan gyűjti össze a felesleges zsírt és a húslevet. Ez megkönnyíti a grill tisztítását és tisztán tartását.

 

Műszaki adatok:

Teljes fűtési teljesítmény: 11,6 kW
Kimeneti teljesítmény: 3x 2,9 kW + 1x 2,9 kW
Égők száma: 3 + 1
Gyújtás: piezoelektromos
Lángszabályzó: sima
Anyaga: porral festett acéllemez
Méretek (Ma x Sz x Szé): 121 x 54 x 107 cm
Grillfelület (H x Szé): 51 x 41 cm
Fűtőfelület (H x Sz): 47,5 x 12 cm
Gázáramlás: G30: 843 g/h G31: 829 g/h
Gáz típusa: cseppfolyósított kőolajgáz (propán/bután)
Gáznyomás: 37mbar
Gázpalack: kereskedelemben kapható gázpalack 3, 5 vagy 11 kg tömeggel
Fáklya fúvóka átmérője: 0,79 mm
 



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "4 égős gázgrill, 11,6 kW, Geko G80515" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: