Betöltés...

Sage SES880BSS The Barista Touch™eszpresszó kávéfőző kávédarálóval

Ár: 427.405 Ft





Intuitív érintő képernyő

Egy egyszerűen kezelhető kávéfőző. A kijelző megmutatja és segíti Önt, hogyan csináljon egy nagyszerű kávét. Könnyedén beállítható a kávé erőssége és a habosított tej hőmérséklete. Az egyedi beállításoknak köszönhetően saját neve alatt mentheti el kedvenc kávéját. Akár 8 személyre szabott kávé elmentése is lehetséges.



Elektronikus PID hőmérséklet szabályzó rendszer

Az Ön tökéletes eszpresszója több tényező kombinációjának eredménye -  frissen őrölt kávé, tökéletesen tömörített kávé, a megfelelő nyomás és végül, de nem utolsósorban a vízhőmérséklet. Az aroma kivonása alatt a hőmérséklet változása a hab elvesztésével jár és a keletkező kávé néhány másodperc alatt elveszíti gyönyörű kávé színét. A Sage SES880 innovatív hőmérséklet-szabályozó technológiával rendelkezik, amely a teljes kávéfőzési folyamat során működik. Az elektronikus PID rendszer a teljes főzési folyamat során rögzíti a hőmérsékletet és folyamatos hőmérsékleti stabilitást biztosít.





Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Kávéfőzők
 
Feladás dátuma: 2024.05.01
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Sage SES880BSS The Barista Touch™eszpresszó kávéfőző kávédarálóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: