Betöltés...

Hordozható ventilátor USB töltéssel és állvánnyal kempingezéshez, íróasztalhoz vagy babakocsihoz, 5 sebességfokozat, 4800mAh, akár 6 órás használat, ABS, Fekete

Ár: 12.885 Ft

Ez a hordozható ventilátor sokoldalú és kényelmes eszköz, amely hűvösen tartja Önt utazás, szabadtéri tevékenységek vagy akár az irodában. Akár lakókocsis vagy tengeri kiránduláson, akár kempingezésen a családdal, akár az irodában a forró nyáron, ez a ventilátor azonnali hűtést és hatékony légkeringést biztosít.



Ennek a hordozható ventilátornak az egyedi kialakítása lehetővé teszi, hogy kézi ventilátorként és asztali ventilátorként is használható legyen a mellékelt állvány segítségével. Rugalmas és állítható állványrögzítővel rendelkezik, így beállíthatja a fúvás szögét és irányát. Bármilyen helyzetben használhatja hűsölésre, az irodától a kempingezésig vagy a tengerparton.



A hordozható ventilátor USB-töltővel rendelkezik, így gyorsan feltöltheti és bárhol használhatja, ahol hűtésre van szüksége. Nem kell többé a lemerült akkumulátorok vagy a kusza kábelek miatt aggódnia, mivel a töltés egyszerű és kényelmes. Ráadásul kompakt és könnyű kialakításának köszönhetően ideális babakocsiba és kempingezéshez.



Modern és vonzó kialakításának köszönhetően ez a ventilátor tökéletes dekorációs elem bármilyen térbe, legyen az egy iroda vagy egy erdei faház.



Mindent egybevetve, ha egy hatékony és kényelmes hordozható ventilátort keres, amely hűvösen tartja Önt utazás és szabadtéri tevékenységek során, akkor ez a tökéletes választás. Válassza ezt a hordozható ventilátort, hogy minden helyzetben kényelmes és hűvös maradjon.



Termékleírások

Hosszúság (cm): 14.5

Szélesség (cm): 6.5

Magasság(cm): 36

Súly (g): 390

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hordozható ventilátor USB töltéssel és állvánnyal kempingezéshez, íróasztalhoz vagy babakocsihoz, 5 sebességfokozat, 4800mAh, akár 6 órás használat, ABS, Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: