Betöltés...

ZQS-1440 Bluetooth hangszóró 1500mAh akkumulátorral és RBG fényekkel a nyári bulikhoz - 2in1 hangszóró és mini ventilátor (BBV)

Ár: 9.490 Ft

Bluetooth hangszóró és zenelejátszó RGB ventilátorral Jól esne a forró napokon egy kis hűsítő szellő, miközben szól a kedvenc zeneszámod a kihangosítóból, vagy egyszerűen az irodában küzdesz a túlélésért? Ez a ventilátorral felszerelt Bluetooth hangszóró tökéletes választás! Bluetooth-on keresztül összekötheted okostelefonoddal, tableteddel vagy számítógépeddel. A mellékelt USB kábelen keresztül tudod tölteni, képes zenét lejátszani memóriakártyáról és pendrive-ról, de AUX-kábellel külső eszköz hangszórójaként is használható. Hallgathatsz rajta rádiót, vagy akár a telefonod is kihangosíthatod vele. A teljes karaoke élményről a hátulján található, mikrofon bemenet gondoskodik. A kezelőfelületén kapcsolhatod ki és be a tetején lévő ventilátort, ami mellé RGB világítást is bekapcsolhatsz. A termék jellemzői: Hordozható Bluetooth hangszóró szövet borítással Mérete: kb. 25 cm x 14 cm A ventilátor lapát átmérője: 9 cm USB-ről tölthető készülék (kábel a csomagban) 3-4 óra töltési idő Kb. 3 óra működési idő Teljesítmény: 8W Kb. 10 méteres hatótáv Fekete színben Bekapcsolható RGB világítás a ventilátornál Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=ixJ8wjNbHdU

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "ZQS-1440 Bluetooth hangszóró 1500mAh akkumulátorral és RBG fényekkel a nyári bulikhoz - 2in1 hangszóró és mini ventilátor (BBV)" című hirdetést látja. (fent)