Betöltés...

PureAir REER 94010 légtisztító

Ár: 29.779 Ft

A REER PureAir légtisztítója eltávolítja a levegőből a káros anyagokat, például a finom port, illékony szerves vegyületeket (VOC), toluolt és benzolt. A PureAir hatékonyan megszabadul az allergénektől, például a portól, a pollentől vagy a penésztől, de úgy tervezték, hogy megállítsa a vírusokat, baktériumokat és baktériumokat, és mindezt karbantartás és szűrők nélkül.
 
Levegőminőség, elengedhetetlen a kicsik számára
 
A levegő minősége nem mindig olyan jó, mint szeretnénk, és a legkisebb családtagok érzékenyebbek a levegőben lévő káros anyagokra, amelyek légzési problémákat okozhatnak vagy súlyosbíthatnak. Általában az épületek szennyezése még magasabb, mint kívülről.
 
Az új bútorok olyan részecskéket bocsátanak ki, amelyek a levegőben keringenek és befolyásolják egészségünket, és az illékony szerves vegyületek (VOC-k) a helyiség levegőjében allergiát, fejfájást, immunrendszerünk károsodását és más betegségeket, például beteg épület szindrómát okozhatnak. A baktériumok és vírusok általában a levegőben is terjednek, de a saját otthonában belélegzett levegő tisztább és egészségesebb lehet a PureAir segítségével, amely nagymértékben javítja a levegő minőségét, semlegesíti a kellemetlen szagokat és hatékonyan kiküszöböli a gyakori allergiás kiváltó tényezőket.
 
A levegő tisztítása, elengedhetetlen
 
A PureAir légtisztító beszívja a szennyezett levegőt a házba, a levegőben lévő baktériumok és baktériumok pedig UV-fény segítségével elpusztulnak és sterilizálódnak a légmentesen záródó belső kamrában. A káros anyagokat és szagokat ezután a beépített fotokatalizátorban aktív oxigénnel lebontják és ionizációval semlegesítik. A friss levegő ezután a levegő kimenetén keresztül visszakerül a kamrába.
 
Megbízható és könnyen karbantartható
 
Míg más készülékek csak HEPA szűrőkkel szűrik ki a levegőből a káros anyagokat, a PureAir 98% -át eltávolítja egy 3 lépéses tisztítási folyamat során, és eltávolítja a baktériumok és baktériumok 99,9% -át.
 
Az UV-fény hatékonyan távolítja el a baktériumokat és kórokozókat vegyi anyagok használata nélkül. Az UV-fény használata teljesen ártalmatlan az emberre, és ezt a módszert kórházakban is használják. A PureAir második előnye a HEPA szűrőket használó egyéb eszközökkel szemben, hogy karbantartásmentes. Az ártalmatlan részecskék a padlóra esnek, és porszívózással eltávolítják őket.
 
Könnyen használható
 
A légtisztító különösen egyszerűen, egyetlen gombnyomással használható. A készülék nem csak a dedikált gomb megnyomásával kapcsolható be és ki, hanem lehetővé teszi a kívánt tisztítási idő beállítását - akár időzítéssel (1 óra tisztítás), akár véglegesen - és az orientációs fény fényerejét.
 
Az érzékelő automatikusan bekapcsolja a meleg fényt három intenzitási szinttel 5 percig, amikor a szoba sötétedik. A légtisztító jelzőfénye ezután minden alkalommal újra aktiválódik, amikor a mozgásérzékelő hatótávolságon belüli mozgásokat észlel.
 
Tökéletes gyermekszobába
 
Mivel a gyermekeknek több tiszta, tisztított levegőre van szükségük, a PureAir ideális a szobájukba. Vonzó dizájnjával és kreatív matricáival a készülék könnyen integrálható a dekorációba, és a csendes üzemmód (

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "PureAir REER 94010 légtisztító" című hirdetést látja. (fent)