Betöltés...

LG GTB574SEHZD felülfagyasztós hűtőszekrény, 438L, M:178cm, LED Kijelző, TotalNoFrost, Wifi, SmartThinQ, Inverteres kompresszor, E energiaosztály, Bézs

Ár: 269.990 Ft

Gyors és kényelmes vezérlés a Smart ThinQ™ applikáció segítségével okostelefonodon keresztül vezérelheted és diagnosztizálhatod a hűtőszekrényt még akkor is, ha éppen nem tartózkodsz otthon. Egyszerűen beállíthatod a hűtőszekrényed hőmérsékletét, vezérelheted az expressz fagyasztást, és diagnosztikát futtathatsz a hűtőszekrényen egyetlen érintéssel. Mozgatható jégkészítő, egyszerű tárolás. A jégtálca könnyen kivehető vagy áthelyezhető, ha a fagyasztóban nagyobb helyre van szükség. LED világítópanel, energiatakarékosság és hosszabb élettartam. A LED világítópanel hatékonyabb energiafelhasználású és hosszabb élettartamú, mint a hagyományos izzós megvilágítás. Az érintőkijelzős LED panel élvezetessé teszi a hűtőszekrény kezelését és növeli annak eleganciáját. Az LG Lineáris Inverter Kompresszora maximális energiamegtakarítást biztosít, mivel a hagyományos kompresszorokhoz képest kevesebb alkatrészt tartalmaz. A kevesebb súrlódási pontnak köszönhetően a hűtőszekrény csendesebb, tartósabb és energiatakarékosabb. Multi Air Flow Gyors és egyenletes hűtés. A hideg levegő a hűtőszekrény minden sarkába eljut a többszörös levegőkeringetésnek köszönhetően.

Jellemzői:
- Teljes űrtartalom: 438 l
- Nettó fagyasztó űrtartalom: 117 l
- Nettó hűtő űrtartalom: 321 l
- Energiaosztály: A++
- Total No Frost
- Smart Diagnosis™
- Zajszintje: 39 dB
- Inverter lineáris kompresszor
- Többszörös légáram
- Digitális szenzor
- Külső LED
- Gyerekzár
- Nyitott ajtó figyelmeztetés
- Fresh 0 Zóna
- Polcok anyaga Edzett üveg
- Ajtófront Bézs
- Méretei (szél x mag x mély): 700 x 730 x 1780 mm
- Súlya: 73 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 58 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "LG GTB574SEHZD felülfagyasztós hűtőszekrény, 438L, M:178cm, LED Kijelző, TotalNoFrost, Wifi, SmartThinQ, Inverteres kompresszor, E energiaosztály, Bézs" című hirdetést látja. (fent)