Betöltés...

WEBBER AP9800 Wi-Fi Légtisztító: Az Ön Otthonának Tökéletes Légtisztítója

Ár: 256.590 Ft

? WEBBER AP9800 Wi-Fi Légtisztító: Az Ön Otthonának Tökéletes Légtisztítója ?
Modern tisztítótechnológiával és HEPA 13 szűrővel, amely kiszűri az ultrafinom PM2.5 részecskéket, akár 0,3 mikron méretűeket is, mint például vírusok, baktériumok, pollen, por és háziállati szőr. Színekkel jelölt kijelzővel, és sokoldalú mobilalkalmazással, így a legjobb választás az egészségéért!
? Okostelefon Alkalmazás: Teljes Kontroll a Tenyerében ?
A Smart Life alkalmazás segítségével bárhol és bármikor irányíthatja a készüléket. Távolról is indíthatja a légtisztítót, így már a hazatérés pillanatában tiszta levegő várja.
? Távkapcsoló: Kényelem a Maximumon ?
Nem csak az alkalmazáson keresztül, de a mellékelt távkapcsolóval is egyszerűen vezérelhető a készülék. Ezzel a két lehetőséggel teljes kényelemmel élvezheti a friss, tiszta levegőt.
?️ Négyfokozatú Szűrés az Otthonában ?️

Előszűrő: nagyobb szennyezőanyag-részecskéket szűri ki, például háziállati szőrt és port.
HEPA szűrő: a legtöbb mechanikai szennyeződést és vírusokat is kiszűri.
Szén szűrő: kellemetlen szagokat és gázokat semlegesít.
Anionos ionizátor: megkötve a levegőben lebegő részecskéket, így azok a földre süllyednek.

? Mi a Levegő Minőségének Színe? ?
True Lumos innovatív technológiája segít felmérni a levegő minőségét és színkóddal is jelez. Kék, zöld, sárga és piros színek jelzik a levegő aktuális minőségét.
?️ Testreszabható Működési Módok ?️
Négy különböző működési módból választhat, vagy akár automatikus módot is beállíthat, hogy a légtisztító mindig az aktuális szobakörülményekhez igazodjon.
? Gondoskodjon Jólétéről ?
10,000,000 ions/cm³ kapacitású ionizátorral rendelkezik, amely semlegesíti a pozitívan töltött levegőben lebegő részecskéket. Így az ionizátor hatékonyan pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és allergéneket is.
? Ideális Allergiásoknak ?
A nagy hatékonyságú HEPA13 szűrő akár a 99%-át is képes kiszűrni az allergéneknek, poroknak, baktériumoknak, vírusoknak és szennyeződéseknek.
? Nyugalmas Alvasst Biztosít ?
Éjszakai móddal rendelkezik, ami rendkívül csendes működést biztosít. Így akár a hálószobájában is nyugodtan használhatja, anélkül, hogy megzavarná az Ön vagy a családja alvását.
? Műszaki Adatok ?

Optimális allergiások számára
Fényérzékelő: Automatikus éjszakai mód
Zajszint: max 66 dB (nagyon csendes)
Vízszűrő
Szűrőkészlet: HEPA13, Antibakteriális, Hideg katalitikus, Szén
Távirányító
Méretek: 70 cm magas, 40 cm széles, 40 cm mély

Ha ön allergiákkal küzd, vagy egyszerűen csak tiszta levegőre vágyik, a WEBBER AP9800 Wi-Fi Légtisztító az ideális választás az Ön számára!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "WEBBER AP9800 Wi-Fi Légtisztító: Az Ön Otthonának Tökéletes Légtisztítója" című hirdetést látja. (fent)