Betöltés...

Philips AC0850/11 Series 800i max. 22 m2, 20 W, 3 sebesség Fekete légtisztító

Ár: 81.792 Ft

A légtisztító egyetlen gombnyomásra kiszűri a láthatatlan vírusokat, allergéneket és szennyezőanyagokat otthonában, hogy az tiszta és biztonságos legyen. A 190 m³/h-s tisztalevegő-szállítási sebességnek (CADR) köszönhetően gyorsan és hatékonyan tisztít

Kiszűri az egészen apró, 0,003 mikron méretű részecskék 99,5%-át
A NanoProtect HEPA-szűrő, az aktív szén szűrő és az előszűrő által biztosított 3 rétegű szűrés az egészen apró, 0,003 mikron méretű részecskék 99,5%-át felfogja (3), így nem kell aggódnia a PM2,5 részecskék, a baktériumok, a pollen, a por, az állatszőr és az egyéb szennyezőanyagok miatt. A termék megkapta a European Centre for Allergy Research Foundation tanúsítványát.

Intelligens érzékelők az intelligens tisztítás érdekében
Az ultrafinom részecskék észlelése érdekében másodpercenként 1000-szer ellenőrzi a levegőt. Valós idejű jelentést készít a levegő minőségét illetően, és intelligens módon kiválasztja az otthonának megfelelő sebességet (automatikus módban).

Átfogóan tesztelve a megbízható minőség érdekében
A Philips légtisztítók 170 kötelező és szigorú ellenőrzésen esnek át a gyárból történő kiadás előtt. Szigorú élettartam- és tartóssági teszteknek vetik alá őket, 24/7 órás folyamatos üzemidő mellett.

evegőminőség-kijelző
Egy pillantással leolvashatja a valós idejű levegőminőséget az otthonában. A kijelző intuitív színkódolással jeleníti meg az allergének és PM2,5 részecskék szintjét.

Intelligens szűrőállapot-jelző
A légtisztító a szennyezettségi szint és az üzemidő alapján pontosan kiszámítja a szűrő élettartamát. Az egyszerű karbantartás érdekében értesíti Önt, ha a szűrőt ki kell cserélni.

A Philips Air+ alkalmazás: az Ön intelligens, tiszta levegőt biztosító megoldása
Az Air+ alkalmazás olyan okos megoldást kínál, amely tiszta és egészséges levegőt biztosít. Az alkalmazás nyomon követi mind a beltéri, mind a kültéri szennyezőanyagok koncentrációját, és automatikusan ehhez igazítja a készülék működését, így már Önnek nem kell a beállításokkal bajlódnia.

Az Air+ bárhonnan problémamentesen szabályozható. Az otthoni levegőminőséget az Amazon Alexa vagy a Google Home használatával a hangjával vezérelheti.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Légtisztító
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Philips AC0850/11 Series 800i max. 22 m2, 20 W, 3 sebesség Fekete légtisztító" című hirdetést látja. (fent)