Betöltés...

Masszív gázzsámoly rozsdamentes acélból 30 mbar nyomással és 5,5 kW teljesítménnyel - könnyen szállítható és tárolható (BBA)

Ár: 11.990 Ft

Ha szenvedélyesen szereted a grillezést és a pikniket, akkor a gázzsámoly remek választás lehet számodra! Ez a kompakt és hatékony készülék kiváló minőségű öntöttvasból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. A gázzsámoly kiválóan alkalmas kerti grillezésekhez, de könnyedén szállítható, így ideális választás piknikhez, kiránduláshoz és egyéb szabadtéri eseményekhez. Méretei ideálisak, nem foglal nagy helyet a tároláskor és használat közben sem. A gázzsámoly bruttó súlya mindössze 3,5 kg, így könnyen mozgatható. A gázzsámoly teljesítménye 5,5 kW, míg a nyomás 30 mbar, így garantáltan gyorsan felmelegszik és egyenletesen melegíti fel az ételeket. A gázzsámoly egyszerűen tisztítható, csak hagyd lehűlni használat után, majd töröld át nedves ronggyal. A fekete szín elegáns megjelenést kölcsönöz a készüléknek. Ha szeretnél kiváló minőségű és megbízható gázsámolyt, akkor válaszd ezt a remek készüléket! A gázzsámoly hatékony és praktikus megoldást nyújt grillezéshez és piknikhez egyaránt, így érdemes beruházni rá. A csomag tömlőt nem tartalmaz.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Masszív gázzsámoly rozsdamentes acélból 30 mbar nyomással és 5,5 kW teljesítménnyel - könnyen szállítható és tárolható (BBA)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: