Betöltés...

TB Mágneses Üzemanyag megtakarító és vízkezelő berendezés ew02218

Ár: 16.900 Ft

Keress meg telefonon vagy email-ben segítek olcsóbban hozzájutni, 
segítünk a beszerelésben is! 

Vigyázat hamisítják! Nálunk az eredeti magyart kapod!

Üzemanyag- és energia-megtakarítás

TB - A környezetvédelem az otthonunkban kezdődik!

VÉDEKEZÉS Az Üzemanyag ÁREMELÉS ELLEN!

SPÓROLÁS A GÁZSZÁMLÁN! 


SPÓROLÁS A FŰTÉSSZÁMLÁN! 

 

Környezetünk, levegőnk közismerten legnagyobb szennyezői a szénhidrogéneket elégető kazánok, illetve a gépjárműmotorok. Az gyártó egyszerű, olcsó és eredményes megoldást kínál erre a problémára.

Ha ezekben a készülékekben az égés tökéletesen zajlana és a benzin, az olaj vagy a gáz szennyezőanyagtól mentes lenne, akkor az égés során vízgőz (H2O) és széndioxid (CO2), azaz két a természetben is előforduló és azt így nem is szennyező égéstermék keletkezne. A belsőégésű motorokban és az olaj-, illetve gázkazánokban az égés azonban korántsem tökéletes. Ha az égés tökéletlen, elsősorban két erősen mérgező anyag, szénmonoxid (CO) és el nem égett szénhidrogén távozik a kipufogócsövön. A zöldkártyás környezetvédelmi vizsgálaton pont ezt a két összetevőt mérik. A nem tökéletes égés miatt az üzemanyagban rejlő energia jelentős része nem hasznosul. A kazánokból szintén rengeteg hasznos energia távozik a kéményen keresztül. Csak a legmodernebb és igen költséges berendezések képesek ennek egy részét visszanyerni. A TB mágnest (az üzemanyag égését javító készülékek) ezeknek a problémáknak a megoldására fejlesztették ki.

Hogyan működik ez a készülék?

Egy gyűrű alakú házban speciális mágneseket helyeztek el úgy, hogy különlegesen erős homogén mágneses mezőt hozzanak létre a gyűrű közepén. A mágnesgyűrűt az üzemanyagvezetékre szerelik fel kívülről, annak megbontása nélkül úgy, hogy az üzemanyag, jelen esetben gáz, ezen a különleges mágneses téren áramoljon keresztül. Az erős mágneses tér megszünteti az üzemanyag-molekulák elektrosztatikus feltöltődését, csökkenti a viszkozitását, egymáshoz kötődését és így a porlasztáskor sokkal apróbb részekre bomlik fel az üzemanyag vagy fűtőanyag. Az apróbb részek jobban keverednek a levegővel, és így több oxigén érintkezik a szénhidrogén molekuláival, azaz felgyorsul az égés. Ennek következménye az, hogy egy része annak az üzemanyagnak, ami eddig vagy nem égett el, vagy a kipufogócsőben, kéményben égett el, ezentúl hasznosulhat. A tökéletesebb égés eredményeként csökken a kipufogógázban a mérgező gázok mennyisége. Csökken a koromképződés, a motor kevésbé kopik, csökken az olajfogyasztás. 
Különösen hatásos gáznemű üzemanyagok, gázkazánok, cirkók, konvektorok esetén, hiszen a mágnes hatása jobban hat a gázmolekulákra. 
 

Így alakulhatnak ki a következő pozitív hatások:

·        Üzemanyag fogyasztás csökkenés akár 5-15%-kal

·        Dinamikusabb, pörgősebb motor

·        Stabilabb alapjárat

·        Stabilabb hideg indulás

·        Károsanyag kibocsátás csökkenése 

·        Olcsóbb gázszámla, fűtésszámla 15-20%-kal

·        Nyugodtabb lelkiismeret, mivel hatalmas lépést tettünk környezetünk védelmében!

 

Ezek a hatások természetesen változóak lehetnek a különböző gyártmányú és állapotú motoroknál!

A  TB felszerelése nem érinti a gépjárművek, kazánok garanciáját. A TB élettartama gyakorlatilag végtelen: kopó, cserére szoruló alkatrészt nem tartalmaz. Nagyobb motortérfogatú gépjárművekhez (1500-2000 cm3 felett), illetve nagy fogyasztású kazánokhoz, gázcirkókhoz, valamint gázkonvektorokhoz több TB felszerelése ajánlott. A Magyarországon engedélyezett gázkészülékek mindegyikébe a gázkészülék átalakítása nélkül beszerelhető. A beszereléshez, semmiféle engedélyre nincs szükség, hiszen a gázkészülékben semmilyen jellegű átalakítást vagy megbontást nem kell elvégezni. Természetesen a műveletet bízzuk szakemberre, a gázkazán illetve "cirkó" újra beszabályozása szükséges a kívánt megtakarítás eléréséhez!!!
A jelen pillanatban használatos Magyar Szabvány szerint a készülék felhasználása jogszerű, és nincs szükség a helyi gázszolgáltató engedélyeire!! Az eredmény 15-23%-ot is elérhet.
Mivel a fizikai beavatkozásunk kifejezetten a jobb porlasztást valósítja meg, ebből eredően egy jobb minőségű égés jön létre, ami több hasznos hőt jelent számunkra. Ezáltal csökken az elégetlen szénhidrogének mennyisége. Ez a módszer a legkomolyabb tüzeléstechnikai égőfejekhez is adaptálhatók.
body {margin:8px} .LW-yrriRe {font:normal x-small arial} .MsoNormal {margin:0}



Modern elektronikus- számítógépes üzemanyaszabályozású autókhoz előtte érdemes a szerviz véleményét megkérdezni.
 A kedvezőbb árral, regisztrációval kapcsolatosan  hívjon vagy írjon, válaszolunk kérdéseire:
Visz László 06 703584196-os telefonon, webnet058@gmail.com e-mailben

Környezetbarát és energiatakarékos megoldás

A TB  (vékony csövekre, csaptelepekre)  vízcsőre történő szerelésével a vízben található oldott mészkő (vízkő) spontán kristály képződésen megy át. Ekkor aragonit kristály képződik, amely ebben a formában többé nem képes megtapadni a vízvezeték, bojler, csaptelepek, szaniterek, fűtésrendszerek vezetékeinek külső és belső felületén, hanem a lefolyó vízzel együtt távozik a rendszerből. Felszerelhető bojlerek elé, fali vízmelegítők, cirkok és falikazánok vízcsövére, vízóra aknába a bemenő fővezetékre, gázkazánok elé a gázcsőre, azok bármilyen megbontása nélkül. Fontos, hogy a készüléket csak réz, műanyag, gumicsőre tegyük mert a vas semlegesíti a mágneses hatást.

A Mágnesgolyó kiválóan alkalmas a mosógépekben keletkező vízkőlerakódás megakadályozására, mindig a gépben maradhat, ezáltal a vízlágyítóadalékokkal ellentétben nem csak mosás, hanem öblítés közben is kifejti a hatását, csökkenti a felhasználandó mosószer és vízlágyítóadalékok mennyiségét. Élettartama korlátlan, a mosógépet kíméli. 

Ha minden háztartásban csak egyetlen ilyen mágnest használnánk, óriási lépést tehetnénk környezetünk védelméért.

Tudományos alapok.

A mágneses térnek a szénhidrogénekre gyakorolt hatását már régen ismerik (a németek a II. világháborúban a Messerschmittek motorjaira hasonlo szerkezeteket tettek, hogy ugyanannyi üzemanyaggal messzebbre tudjanak repülni a gépek), de ma már tudományosan is bizonyított. A Nobel Díjas (1994) Oláh György professzor, az USA Loker Szénhidrogénkutató Intézet (Loker Hydrocarbon Research Institute) igazgatójaként végzett ezirányú kutatásokat. Kutatásainak eredményei fontos felismerést jelentettek. A szerves kémiai folyamatok sokáig feltételezések voltak. Régóta tudjuk, hogy azokra az anyagokra, amiben szén található, van hatása a mágneses térnek. Gondoljunk a tiszta vasra, a mágneses tér nem hoz létre észlelhető változást. Míg azokban a vasféleségekben, amelyekben szén található a mágnes magához vonzza a vasat. Így könnyebb elképzelni, hogy a szénhidrogén molekuláiban található szénre is hatással van a mágneses kezelés. Mivel a gázokban a molekulák egymáshoz kötöttsége lazább, mint a folyadékokban vagy a szilárd halmazállapotban, ezért könnyen elképzelhető, hogy a mágneses kezelés legnagyobb eredményei gáz területén mutatkoznak.
 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Alkatrészek
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "TB Mágneses Üzemanyag megtakarító és vízkezelő berendezés ew02218" című hirdetést látja. (fent)