Betöltés...

Bosch MC812S820 1250 W 3,9 L Rozsdamentes acél, Fehér konyhai robotgép

Ár: 82.220 Ft

Nagy keverőedény - van hely mindennekEz a keverőedény 3,9 l térfogatú, maximum 2,0 kg tésztatartalomhoz elegendő helyet biztosít . Legfeljebb hét feldolgozási szint és erőteljes impulzus funkció.

Stílusos, hatékony és praktikus.Az univerzális csatlakozó minden tartozékhoz illeszkedik, és rendkívül praktikus, magas szintű funkcionalitást és kényelmet biztosít. 

Supercut kés - Működik tűzön vízen át.Fogazott élével és nagy vágófelületével az innovatív Supercut univerzális kés könnyedén és precízen átvágja magát az olyan hozzávalókon, mint például a kemény és puha zöldségek, de ugyanakkor lényegesen hosszabb ideig marad éles. A hal, a hús és a fűszernövények is könnyen vághatók vele.Optimális beállítások bármilyen feladathozVégtelenül variálható sebességgel , LED-es kijelzővel, valamint  optimális zúzás és  impulzus funkcióval (pl. A jég összezúzása) rendelkezik.

Magában foglalja a biztonságot. Mindig a biztonsági szempont a fontos.
A műanyag keverőtálon lévő fedélzárnak és a mixer tartozéknak köszönhetően a kompakt food processzor működésekor mindig garantált a maximális biztonság.

Multifunkciós. Egyetlen készülék bármilyen feladatra.Csaknem mindenben segít Önnek azzal, hogy számos munkát megkönnyít. A kompakt food processzor hagymát, diót, mogyorót és parmezán sajtot aprít. Vág, szeletel, kever, pürésít és tésztát dagaszt, tejszínhabot ver fel, és még számos egyéb, lenyűgöző funkcióval rendelkezik.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Bosch MC812S820 1250 W 3,9 L Rozsdamentes acél, Fehér konyhai robotgép" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: