Betöltés...

Campingaz Party Grill 600 R Gázgrill

Ár: 100.360 Ft

A Party Grill® 600 tűzhely az alapvető kempingtárs, végtelen főzési lehetőségekkel! Ez a kompakt, hordozható Party Grill® 600 tűzhely a főzési lehetőségek széles skáláját kínálja; tűzhely, grill, rács és plancha.

A Party Grill® minden eleme elfér a készülékben. Levehető lábainak és zárható fedelének köszönhetően könnyen szállítható és tárolható. A Party Grill® 600 kényelmes méretű Campingaz hengereken működik. A piezo gyújtás egyszerű, egyezés nélküli világítást ígér, bárhol is legyen, így elindíthatja a bulit.
 


A kemping és a fesztiválfőzés újrafeltalálva
Indítsa el a bulit a Campingaz Party Grill®-tel, amely a kemping és a fesztivál elengedhetetlen társa! A Party Grill® család számos tartozékával rendelkezik, biztosítva a végtelen főzési lehetőségeket.
A Party Grill® 600 serpenyőtámasszal, grillezőrácssal, megfordítható főzősütővel és egy nagy fedővel, hőmérővel rendelkezik a konvekciós főzéshez.
A Party Grill® 400 modell ugyanolyan sokoldalú tartozékokkal rendelkezik, mint a 600, de kényelmesebb méretben. A Party Grill® 400 fedele megfordulva Wokként működik.
A Party Grill® 200 serpenyőtámaszt és zománcozott rácsot kínál, és a CV + 470 patront lefuttatja az extra szállítási kényelem érdekében. Pörgessen vagy főzzön minden kedvencét egy sokoldalú Party Grill®-en, az összes főzési tartozékkal együtt.
 
Kompakt és könnyen szállítható
A Campingaz Party Grill® család különösen kompakt és könnyen szállítható.
Az egyes kályhák minden alkatrésze a kályha belsejébe csomagolódik, hogy egy nagyon kényelmes egység legyen. Az egyes modellek lábai is könnyen összeszerelhetők / szétszerelhetők, és illeszkednek a grill vizes rekeszébe.
A Party Grill® 400 és 600 modellek praktikus hordtáskával vannak felszerelve, így a szállítás és tárolás szellő.
A Party Grill® 200 tartalmaz egy védőfedelet, amely egyszerűen rákattint a tűzhely tetejére, védve az összes alkatrészt.

Könnyen tisztítható
A Campingaz Party Grill® termékcsalád különösen könnyen tisztítható.
A víztérrel kialakított rekesz megfog minden zsírt és főzőlevet, és megakadályozza, hogy ezek a tűzhelyhez tapadjanak. Ha elkészült, egyszerűen dobja ki a piszkos vizet és öblítse le szappanos vízzel.
A serpenyőtámasz, a rácsok és a rácsok mosogatógépben moshatók, de tapadásmentes felületük miatt szivaccsal és szappanos vízzel is könnyen megtisztíthatók.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Tűzhelyek, Sütők, Főzőlapok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Campingaz Party Grill 600 R Gázgrill" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: