Betöltés...

Hordozható ventilátor, Printery®, beépített LED lámpa, 10000 mAh-s akkumulátorok, kempingezéshez, beltéri, terasz, fehér

Ár: 19.326 Ft

Multifunkcionális hordozható ventilátor, ideális utazáshoz és kempingezéshez. Powerbankon keresztül táplálható, így nagyszerű lehetőség kültéri használatra.
Ezenkívül a ventilátor 3 fényszinttel rendelkezik, ami éjszaka is hasznos. Használhatók a sátor vagy a körülötte lévő terület megvilágítására, praktikus és hatékony fényforrást biztosítva gyenge fényviszonyok között.

Három fényszintjével a ventilátorfényforrásként  is használható, így éjszaka is hasznos.


Kompakt  kialakításA könnyű súly pedig megkönnyíti a szállítást és a tárolást, így ideális utazáshoz és szabadtéri tevékenységekhez, például kempingezéshez vagy napozáshoz .


Több sebességszint - Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy preferenciáik szerint  állítsák be a légáramlásiszinteket , személyre szabott hűtési élményt nyújtva.
Előnyök:
1. Hordozhatóság   - A kompakt és könnyű kialakítás megkönnyíti a szállítást és tárolást, így ideális utazáshoz és szabadtéri tevékenységekhez, például kempingezéshez vagy napozáshoz.
2.Multiple  Speed  Levels- Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a légáramlási szinteket preferenciáik szerint állítsák be, személyre szabott hűtési élményt nyújtva.
3. Világítási   funkció - A három fényszinttel a ventilátor fényforrásként is használható, így éjszaka hasznos.
4.Energiatakarékosság  - Hatékony kialakításának köszönhetően a ventilátor kevesebb energiát fogyaszt, mint más hasonló modellek, ami gazdaságosabb és környezetbarátabb lehetőség.
*Összességében ezek az előnyök teszik a hordozható ventilátort kiváló választássá mindazok számára, akik praktikus és hatékony megoldást szeretnének élvezni a hűtéshez és világításhoz szabadtéri tevékenységek során*
Funkciók:
Anyag: ABS
Ventilátor méretei: 190x190 mm
Akkumulátor kapacitása: 4000-10000 mAh
Töltés típusa: USB

Csomag tartalma:
- Ventilátor, állvány, USB kábel, használati útmutató

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Háztartási kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Hordozható ventilátor, Printery®, beépített LED lámpa, 10000 mAh-s akkumulátorok, kempingezéshez, beltéri, terasz, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: