Betöltés...

Daikin Stylish FTXA25BS/RXA25A oldalfali split klíma csomag - 2,5kW

Ár: 993.800 Ft

Tulajdonságok:


Kompakt megjelenés: Kategóriájában a legkisebb beltéri egységgel rendelkezik, így minden térben csak a legszükségesebb helyet foglalja.
Tiszta levegő garancia: A Flash Streamer, a titánium-apatit szagtalanító szűrő és az ezüst allergén- és légtisztító szűrők garantálják a tiszta beltéri levegőt.
Intelligens vezérlés: A Wi-Fi adapter lehetővé teszi az egység teljes vezérlését bárhonnan, bármikor, okostelefonjáról vagy táblagépéről.
Hangvezérlés funkció Google Asszisztens vagy Amazon Alexa segítségével.
Coanda hatás Fűtési és hűtési módokban is elérhető. A különleges kialakítású terelőlapátoknak köszönhetően a hideg levegő a mennyezet felé, a meleg a padló felé áramlik, így komfortosabb hőérzetet teremt.
Intelligens termikus szem A Coanda hatás mellett az intelligens szem a helyiség felmérésével érzékeli az emberi jelenlétet és a hőmérsékletet. A lehető legkomfortosabb módon oszlatja el a levegőt, hogy ne közvetlenül az emberre fújja.
Flash Streamer A Daikin szabadalmaztatott technológiája kiszűri a vírusokat, allergéneket (pollenek és gombák) és a nem kívánatos szagokat, majd szétbomlasztja őket ártalmatlan részecskékre és oxigénre.
3-D légáramlás A vízszintes és függőleges légterelés együttes megvalósulása annak érdekében, hogy a hideg vagy meleg levegő a helyiség sarkaiba is eljusson.




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Daikin Stylish FTXA25BS/RXA25A oldalfali split klíma csomag - 2,5kW" című hirdetést látja. (fent)