Betöltés...

Syen Muse Inverteres split klíma szett 2,7 kW

Ár: 237.363 Ft

Syen Muse tulajdonságok: 


TÖBBSZÖRÖS SZŰRŐRENDSZER:


A különböző szűrők képesek teljesen oxidálni és lebontani a szerves szennyeződéseket, elnyelik a füstöt és meggátolják a kellemetlen szagokat. 



KELLEMES ÉJSZAKAI MÓD:


Tegye kellemesebbé az éjszakáit! Ennek a funkciónak köszönhetően Ön az emberi test számára legoptimálisabb hőmérsékletben pihenhet alvás közben.



WI-FI VEZÉRLÉS:


Vezérelje a klímáját okostelefonról vagy akár táblagépről a világ bármely pontjáról. 



ENERGIA MEGTAKARÍTÁS:


Légkondicionáló vásárlásakor ugye Ön is hosszú távra tervez? A Syen Muse készülék az alacsony energiafogyasztás miatt is tökéletes választás, hiszen nem csupán hűtési üzemben energiatakarékos. Hűvösebb időjárás esetén gazdaságos fűtést is biztosít.



INTELLIGENS LEOLVASZTÁS:


Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez. 



8 °C-OS TEMPERÁLÁS:


Kitűnő lehetőség hosszú ideig üresen álló helyiségek téli fagyvédelmére. Egyenletes, 8 °C-os hőmérsékleten tartja a helyiséget akkor is, amikor Ön távol van.



LED KIJELZŐ:


A LED kijelző segítségével könnyen leolvashatóvá válik a hőfok az Ön számára akár nagyobb távolságból is, de a gyengén látók számára is okos megoldás. 



I FEEL FUNKCIÓ:


A szobahőmérséklet pontos szabályozását teszi lehetővé a készülék távirányítójába épített érzékelő segítségével. Helyezze el a távirányítót a szoba egy olyan pontján, ahol a legtöbbet tartózkodik, és a berendezés igazodni fog az Ön igényeihez és pontosan tartja a kívánt hőmérsékletet.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Klíma, Légkondicionáló
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 48 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Syen Muse Inverteres split klíma szett 2,7 kW" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: