Betöltés...

Magefesa-Astra gyorsfőző, 18/10 rozsdamentes acél, 22x17 cm, 6 literes, ezüst/fekete színű

Ár: 44.888 Ft





A Magefesa 1948 óta az egyik vezető európai vállalat a konyhai eszközök, háztartási cikkek és gyorsfőzők területén.

Spanyolországban a legfontosabb márkája a gyorsfőzőknek. A magas minőség, a biztonság és az innováció szimbóluma az elmúlt generációkban.



Kereskedelmi jelenlét öt kontinens több mint 50 országában, és olyan piacokon vált a fogyasztók számára ismertté, mint az Egyesült Államok, Mexikó, Kanada, Japán, Ausztrália, Európa és Dél-Amerika.



Termékleírás



- Szupergyors: A magefesa stílusú gyorsfőző szupergyors főzést kínál szuper könnyű kezelhetőséggel és szabadalmaztatott nyitórendszerrel, amely minimális erőfeszítéssel és maximális biztonsággal zárja a fedelet. Több vitamint, ásványi anyagot és ízt tart meg



- KITARTÓANYAGOK - A rendkívül kopásálló rozsdamentes acélból készült, 5 rétegű hődiffúzoros alap lehetővé teszi a gyors és egyenletes hőeloszlást, így minden hőforráshoz, beleértve az indukciósat is, alkalmas.



- EGÉSZSÉGESEBB ÉTELEK - Edényeink megtartják az ételekben lévő vitaminokat és ásványi anyagokat, így az egész család számára ízletes és tápláló ételeket eredményeznek. A rozsdamentes acél belső felület megakadályozza az ételek leragadását és megkönnyíti a tisztítást.



- 5 biztonsági rendszer: A MAGEFEA stílusú tűzhely 5 biztonsági rendszerrel rendelkezik: nyomásérzékelő, nyitási biztonság, munkaszelep, biztonsági szelep és biztonsági ablak.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Magefesa-Astra gyorsfőző, 18/10 rozsdamentes acél, 22x17 cm, 6 literes, ezüst/fekete színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: