Betöltés...

MPM 563-SBS-14/N 313kWh/év 563L Side by Side Inox Kombinált hűtőszekrény

Ár: 342.899 Ft

Kifinomult stílus és intelligens funkcionalitás

Az MPM 563-SBS-14/N Inox kombinált hűtőszekrény tökéletes összhangot teremt a kifinomult stílus és az intelligens funkcionalitás között. Az elegáns rozsdamentes acél kivitel modern és exkluzív megjelenést kölcsönöz a konyhádnak, miközben a magas szintű teljesítmény biztosítja az ételek optimális tárolását.

Kényelmes tárolási megoldások

Az MPM 563-SBS-14/N hűtőszekrényben minden hely van az élelmiszereid számára. Az 5 polc a hűtőben és a 4 polc az ajtón elegendő tárolóteret biztosítanak az élelmiszerek rendezett elhelyezéséhez. A zöldségtartó, a tojástartó és az LCD kijelző még inkább fokozza a kényelmet és a praktikusságot.

Hatékony fagyasztókapacitás és hőmérsékletszabályozás

Az MPM 563-SBS-14/N hűtőszekrény fagyasztó része hatékony teljesítményt nyújt. Az 5 polc a fagyasztóban és a 4 polc az ajtón kiváló tárolási lehetőségeket kínálnak a fagyasztott élelmiszerek számára. A fagyasztófiók és a jeges vödör még praktikusabbá teszi a használatát. A hőmérsékletet könnyen szabályozhatod az elektronikus érintésvezérlés segítségével.

Megbízható teljesítmény és energiahatékonyság

Az MPM 563-SBS-14/N hűtőszekrény inverteres kompresszorral rendelkezik, amely hosszú élettartamot és energiatakarékos működést biztosít. Éves energiafogyasztása mindössze 313 kWh, így segít csökkenteni az energiaköltségeket és környezetbarát megoldást kínál. A LWA = 39 dB zajszintje pedig csendes konyhai környezetet biztosít.

Fedezd fel az MPM 563-SBS-14/N Inox kombinált hűtőszekrényt, amely eleganciával és intelligens funkcionalitással rendelkezik, hogy még komfortosabbá tegye az életedet!



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hűtők, Fagyasztók
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 72 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "MPM 563-SBS-14/N 313kWh/év 563L Side by Side Inox Kombinált hűtőszekrény" című hirdetést látja. (fent)