Betöltés...

Indesit BTW S60400 EU N Felültöltős mosógép, 6 kg, 1000 ford./perc, C energiaosztály

Ár: 133.155 Ft



Az Indesit BTW S60400 EU/N Felültöltős mosógép az egyik legmegbízhatóbb és kiváló minőségű mosógépe a piacon. Ez a mosógép számtalan funkcióval és beállítással rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók maximális hatékonysággal használják az eszközt.

Ez a mosógép egy modern és elegáns megjelenéssel rendelkezik, amely tökéletesen illik bármilyen otthon belső terébe. A mosógép kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósságot biztosítanak és hosszú élettartamot garantálnak.

A BTW S60400 EU/N felültöltős mosógép nagyon nagy kapacitása őnmagában már lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű ruhákat mossunk egyszerre. Az újratöltési technológiának köszönhetően így időt és pénzt takarítunk meg, hiszen a mosás egyszerre elvégezhető. A mosógép kapacitása akár 6 kg-ig is elég, amely lehetővé teszi a nagyobb ruhamennyiségek mosását kevesebb idő alatt. Ezzel a funkcióval a mosógép kiváló választás lehet nagyobb családok és háztartások számára.

Az Indesit BTW S60400 EU/N felültöltős mosógéppel számos mosási szakasz közül választhatunk, és a mosás előre beállítható pontosan az igényeinknek megfelelően. A mosógép különböző programokat kínál, beleértve a pamut, gyapjú, szintetikus, finom textil mosását, valamint a kiegészítő lehetőségek listáján szerepel a rövid mosás, a kézi mosás és még sok más.

Az Indesit BTW S60400 EU/N felültöltős mosógép fő funkciói közé tartozik a szabályozható centrifuga sebesség szabályozás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a töltéstől függően kiválasszák az optimális centrifugálási sebességet. A mosógépben megtalálható egy időzítő is, amely lehetővé teszi a mosási ciklus beállítását. A késleltetett indítás funkcióval pedig lehetőségünk van arra, hogy előre beállítsuk a mosás indulási időpontját, így beállítva például, hogy mire érünk haza dolgozni, addigra a mosás véget érjen.

Az Indesit BTW S60400 EU/N felültöltős mosógép egyike a legfeljebb kategórián belépő Indesit mosógépeknek. Megbízható és funkcionalitásával kiemelkedik más mosógépek sorából. Ha a minőséget és megbízhatóságot keresi egy mosógépben, az Indesit BTW S60400 EU/N magában foglal minden olyan jellemzőt, amire szüksége lesz a tökéletes mosási ciklus végrehajtásához. Ez a mosógép kiváló választás lehet mindenki számára, aki magas minőséget és tartósságot keres egy mosógépben.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Mosógépek
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Indesit BTW S60400 EU N Felültöltős mosógép, 6 kg, 1000 ford./perc, C energiaosztály" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: