Betöltés...

Orion OPTC-410 kerámia Hősugárzó #fehér

Ár: 21.150 Ft

A hordozható Kerámia hősugárzó az ideális választás az otthonod melegen tartására hideg téli napokon. Az elegáns fehér színű készülék tökéletesen illik bármelyik szobába, és segít megőrizni a kényelmes hőmérsékletet, amelyre szükséged van.

Az automatikus, állandó hőmérséklet szabályozó rendszernek köszönhetően, a hősugárzó folyamatosan monitorozza a helyiség hőmérsékletét, és beállítja a megfelelő hőmérsékletet, hogy biztosítsa a kényelmes és egyenletes hőeloszlást.

A távirányító segítségével egyszerűen beállíthatod a kívánt hőmérsékletet és teljesítményt, így nem kell a készülék közelében állni, hogy módosítsd a beállításokat.

A hordozható Kerámia hősugárzó két teljesítmény fokozattal rendelkezik: 1000W és 2000W. Ez lehetővé teszi, hogy az igényeidnek megfelelően választhasd ki a megfelelő hőmérsékletet és teljesítményt a kívánt helyiség méretétől és hőigényétől függően.

Összességében, a hordozható Kerámia hősugárzó elegáns megjelenése és kényelmes funkciói mellett hatékonyan melegíti a helyiséget és biztosítja a kellemes hőmérsékletet a hideg téli napokon.



Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Hősugárzó
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Orion OPTC-410 kerámia Hősugárzó #fehér " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: