Betöltés...

Livington Sumo Slicer forgódobos reszelő, 2 szett

Ár: 17.990 Ft

Felejtse el a kezelhetetlen gépeket, melyek hihetetlenül sok helyet foglalnak. Válassza a gyors, egyszerű és egészséges utat az ízletes ételekhez. A Sumo Slicer szeletel, reszel, – finomra, vagy durvára–, 18-szor gyorsabban mint eddig.

Az egészséges főzésnek nem kell bonyolultnak lennie! Másodperceken belül kész a friss, finom és egészséges étel. A Sumo Slicer a kés precizitását és sokoldalúságát kombinálja a konyhagép gyorsaságával.

Rögzítse a Sumo Slicert egy sima felületre, és vágjon, reszeljen le mindent, egyenesen a tálba. Szeletelje fel a hagymát könnyek nélkül. Gomba egy finom leveshez? Vagy paprika kell a pizzához? Cserélje ki a pengét durva reszelőre, és reszelje le hatalmas mennyiségű sajtot vagy a krumplit a tócsnihoz vagy varázsoljon mesés salátát. A titok a szuper éles, cserélhető acél pengékben rejlik.

Mindegy, hogy parmezános csirke, csokitorta kókuszreszelékkel, vagy más finom desszert készül, a Sumo Slicerrel minden lehetséges! Sumo Slicerrel hatalmas mennyiségű élelmiszert tud feldolgozni, pillanatok alatt.

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Konyhai kisgépek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 28 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Livington Sumo Slicer forgódobos reszelő, 2 szett" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: