Betöltés...

Házi Vízőr, Teljes vízvédelem az egész házra ew04828

Ár: 171.900 Ft

 Házi Vízőr, Teljes vízvédelem az egész házra, biztosíthatjuk otthonunk védelmét a nap 24 órájában! 
Tartalmaz 1db automatikus elzárószelepet és 1db vízérzékelő szenzort. 
további szenzorok külön rendelhetők, áruk: 31.400,-Ft/db

Míg ingatlanunk, ingóságaink védelmét kamerarendszer, távfelügyleti riasztórendszer látja el, villamos hálózatunkat biztosíték, kismegszakító, éltetvédelmi relé biztosítja, gázvezetékeinkre gázkiömlés elleni biztonsági szelep kerül beépítésre, addig vízrendszerünk szinte mindig védtelen marad. Minden háztartásban komoly veszélyeket rejt egy esetleges csőtörés vagy vízszivárgás. A megelőzés rendre sokkal olcsóbb, mint azok a költségek, amibe a felújítás kerül. Az már csak hab a tortán, hogy ilyen esetben nem csupán a cső sérül, de a falaktól kezdve, a padlón keresztül egészen a bútorokig szinte bármi szenvedhet olyan károkat, melyek nem, vagy bizonyos esetekben nagyon drágán javíthatók.
Hogyan működik?
Ez egy új vízszivárgás elleni védőberendezés, a vezeték nélküli automatikus elzáró szelep. A vízőr elzáró szelepe akár 5 db vezeték nélküli szenzort is képes kezelni, így lehetőség van a teljes ház vízszivárgás elleni védelmének kialakítására. Az intelligens vízőr szelepet belső hálózatunkba, azon belül a bejövő főágba szükséges telepíteni.
 

Helyezze a vezeték nélküli merülő vízérzékelőt olyan helyre, ahol könnyen érheti a víz. Ha vízszivárgás van a lakásban, és a padlóra kerülő víz eléri a vezeték nélküli szenzor szondáját az érzékelő jelzőfénye villogni kezd (maximum 10 másodpercig). A fő vezérlőszelep ekkor fogadja a jelet és gyorsan átkapcsolja a golyóscsapot zárt állapotba, hogy elkerüljük a további veszteséget okozó vízszivárgást.
Ezt követően a vezeték nélküli merülő vízérzékelő jelzőfénye gyorsan felvillan, és riasztást ad, amellyel jelzi, hogy vízszivárgás történt.

Milyen előnyökkel jár a termék?

Az RX-LS vezeték nélküli érzékelő előnyei:
? vízálló kialakítású
? szereléséhez nincs szükség vezetékekre, kábelekre
? több ponton figyelihet a vízszivárgást
? távolról vezérelhető
? egyszerűen használható
? védi a háztartás biztonságát a nap 24 órájában.

A vezetéknélküli vízőr vevőegysége akár 5 db szenzort is képes kezelni, így lehetőség van a teljes ház vízszivárgás védelmének kialakítására!
Az elzárószelep szünetmentes akkumulátort tartalmaz, így áramszünet esetén bekövetkező csőtörés esetén is képes a hálózat elzárására.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Alkatrészek
 
Feladás dátuma: 2024.05.17
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Háztartási gépek rovaton belül a(z) "Házi Vízőr, Teljes vízvédelem az egész házra ew04828" című hirdetést látja. (fent)