Betöltés...

Tiszta lakás csomag - Cillit bang és Vanish

Ár: 9.299 Ft

Cillit Bang és a kosznak jóidőre lőttek! A Cillit Bang Fürdőszobai Ragyogás Spray ideális a fürdőszobai foltok erőfeszítés nélküli eltávolítására. A Cillit Bang gyorsan és hatékonyan eltávolítja a vízkövet, a szappanlerakódásokat és a szennyeződéseket. Új, lerakódásokat gátló technológiája megelőzi a szennyeződések visszatérését. Fürdőszobája hosszú ideig ragyogóan tiszta marad!*

Szuperhatékony habunk gyorsan eltávolítja a vízkövet, a szappanlerakódásokat és a szennyeződéseket számos lakáson belüli és kívüli felületről. Az ismételt lerakódást megelőző összetétele védőréteget képez a felületeken, ami megelőzi a szennyeződések visszatérését. A vízkőnek jó időre lőttek!

Annak érdekében, hogy otthona tisztán és baktériumoktól mentes legyen, létrehoztuk a Cillit Bang Clean & Disinfect-et. Az o formula erőteljes fertőtlenítő és ultratisztító hatóanyagokat kombinál, amelyek elpusztítják a baktériumok és vírusok 99,9%-át, beleértve a COVID-19-et és az influenzát. Az új Cillit Bang felveszi a harcot a szennyeződésekkel és a makacs foltokkal az otthon bármely részéről – hatékonyan távolítja el a konyhai és fürdőszobai zsírt, friss és kellemes illatot hagyva maga után.


Termék információk
5-ször hatékonyabb az egyszerű porszívózásnál, megújítja a szőnyegeket*
Megszünteti a kellemetlen szagokat
Extra lágyító
Extra friss
3-szor több állati szőrt távolít el*
*Az egyszerű porszívózással összehasonlítva.

Használati felszín (Max 10 m²)
Padlószőnyeg
Szőnyeg

Függönymosó adalék.
Vanish Oxi Action Intelligence Plus Crystal White Függönymosó Folyadék Adalék - Függönymosó adalék brilliáns fehér színt kölcsönöz csipke ill. tüll függönyének egyaránt.
A Vanishnek köszönhetően függönye igazán fehér lesz, és megőrzi tartását. Kíméletes, így minden fehér függönyre használható.

A csomag tartalma:
- Cillit Bang Fürdőszobai Ragyogás Tisztítószer 750ml
- Cillit Bang Kosz&Vízkőoldó Spray 750ml
- Cillit Bang klórmentes Fertőtlenítő spray 750ml
- Vanish Gold Szőnyegtisztító por 650g
- Vanish Függönymosó folyadék 500ml

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Tiszta lakás csomag - Cillit bang és Vanish" című hirdetést látja. (fent)