Betöltés...

Finish Quantum All in 1 kezdőcsomag, 60 db kapszulával

Ár: 11.999 Ft

Finish Quantum All in 1 Lemon Mosogatógép kapszula 60db

A Finish az elsőszámú márka a gépi mosogatás kategóriában eladott érték alapján az EU-ban (kivétel: Ciprus, Finnország, Luxemburg, Málta) az előző teljes naptári év Nielsen kiskereskedelmi adatai szerint.
Egyéb információk
A Finish, Finish Ultimate és a Powerball a Reckitt Benckiser bejegyzett védjegyei.

Elkészítés és felhasználás
Használati utasítás:
Csak száraz kézzel fogja meg. Ne tépje szét. Ne csomagolja ki a kapszulát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik. Mosogatásonként egy kapszulát helyezzen be a száraz adagoló tartályba. Ne tegye a kapszulát az evőeszköztartóba. A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon. A kapszula só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26°e (21°dH) vízkeménységi fokig fejti ki hatását. Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót.
A legjobb száradási eredményhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánljuk.

Tárolás
Használat után zárja vissza.
A Quantum All in 1 kapszulák minőségének megőrzése érdekében használat után mindig zárja vissza a csomagolást és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.

A.I.S.E. figyelmeztetések
Jól zárja vissza a tárolózacskót
Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Gyermekek elől elzárandó
Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel

Finish Quantum All in 1 Citrom mosogatógép kapszula.
FIGYELEM.
Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. HA BÖRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETEN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. Allergiás reakciót válthat ki.

Összetevők
5-15% nem ionos felületaktív anyagokat
5-15% oxigén-alapú fehérítőszereket
5-15% foszfonátokat
5-15% polikarboxilátokat
Enzimeket (szubtilizin, amiláz)
Illatszereket (geraniol, limonene) tartalmaz


Finish gépi regeneráló só 1,5kg

Termék információk
Finish gépi regeneráló só 100%-kal jobb mosogatógép védelem* mosogatógépének a Finish regeneráló sóval. A jobb mosogatógép-teljesítményért használjon Finish regeneráló sót a Finish mosogatószerekkel együtt.
A kemény víz a rejtett részeken vízkőlerakódásokat okoz, ami csökkenti a mosogatógép mosási teljesítményét. A Finish regeneráló só 100%-kal jobb mosogatógép-védelmet* nyújt a víz lágyításával, megakadályozva a vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben. Eltávolítja a foltokat és vízfoltokat az edényekről és poharakról is.
*Vízkő esetén. Összehasonlítva a csak Finish All in 1 Max tablettával történő mosogatással, 50°C ECO + Vario Speed program, 21 °dH vízkeménység.

Kiszerelés:
1,5 kg


Finish Shine & Protect citromos gépi öblítőszer 400ml

Jellemzői:
Foltos poharak?
Gyorsítja a száradást
Foltmentes tisztaság
Nincs filmréteg
A csillogó ragyogásért
Kiszerelés:
400 ml

Csomagolás típusa:
Típus: Műanyagpalack

Összetevők:
5-15% nem ionos felületaktív anyagok
Tartósítószerek: metil-kloroisothiazolinone, metil-isothiazolinone, nátrium-szorbát
Illatszerek (limonén, hexilcinammal)


Finish Mosogatógép tisztító folyadék Lemon 250ml

Termék információk
100% étel lerakódás és vízkő eltávolítás* a higiénikusan tiszta mosogatógépért
*kétszer hatékonyabb vízkő eltávolítás összehasonlítva a kizárólag Finish All in 1 Max tablettával történő mosogatással.

A mosogatógép belsejében - a csövekben, szűrőben és permetezőkarokban-használat közben vízkő és egyéb szennyeződés rakódhat le. Ez befolyásolhatja a mosogatógép hatékonyságát és higiénikus működését. Hatékony kettős formulájának köszönhetően a Finish Mosogatógép Tisztító eredményesen távolítja el a lerakódott szennyeződéseket és a vízkövet, miközben higiénikusan tisztává varázsolja a mosogatógépet.

A márkáról:
Finish az elsőszámú márka a gépi mosogatás kategóriában eladott érték alapján az EU-ban (kivétel: Ciprus, Finnország, Luxemburg, Málta) az előző teljes naptári év Nielsen kiskereskedelmi adatai szerint.

Jellemzői:
Kellemetlen illatok a mosogatógépben?

Kiszerelés:
250 ml


Finish Mosogatógép illatosító Lemon 1db

*Mosogatási ciklusok között, összehasonlítva a csak Finish All in 1 Max tablettával történő mosogatással. Kellemetlen szag ellensúlyozására szolgáló vizsgálati módszer, 20 szakértő által minősítve.
Finish illatosító egyedülálló, szabadalmazott Scent Control technológiája friss és tiszta citrom és lime illatot biztosít valahányszor kinyitja a mosogatógépet, és segít frissen tartani edényeit mosás közben.

Tárolás:
Minőségét megőrzi a gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

Kiszerelés:
4,0 ml

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Finish Quantum All in 1 kezdőcsomag, 60 db kapszulával" című hirdetést látja. (fent)