Betöltés...

Paladone, PlayStation®, DualSense™, LED világítás, USB, Vezetékes, Fekete, Digitális ébresztőóra

Ár: 15.640 Ft

Ébredjen játékra a PlayStation ébresztőórával, amely megjeleníti az időt az ébresztési beállításokkal együtt. Világít, és könnyen beállítható a vezérlő gombjaival



Éjjeli dekoráció: Ez a digitális ébresztőóra egy ablakos díszdobozban található, és nagyszerű ajándék minden játékos számára. Mérete 10 x 15 cm (3,9 x 5,9 hüvelyk). USB tápellátás (kábel tartozék)



Ikonikus márka: A PlayStation a világ egyik legnépszerűbb játékmárkája, logójával, videojátékaival, ikonjaival, konzoljával, kontrollerével és nevével minden korosztály számára azonnal felismerhető



Szórakoztató ajándék: Azok számára, akik menő dolgokat keresnek, és mindent, ami geek, őrült és egyedi, büszkék vagyunk arra, hogy a legkeresettebb játékokat, bögréket, lámpákat, dekorációkat és ajándékokat készítünk, amelyek mosolyra késztetik az embereket.



Hivatalos termék: Fedezzen fel új árucikkeket gyűjteményéhez férfiaknak, nőknek, rajongóknak, gyerekeknek, fiúknak és lányoknak, akik szeretik a popkulturális szórakozást.




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Paladone, PlayStation®, DualSense™, LED világítás, USB, Vezetékes, Fekete, Digitális ébresztőóra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: