Betöltés...

Husa Bio Bumbac Matlasata, 200x200

Ár: 47.273 Ft

Steppelt Biopamut huzat, 200x200, Ortopedicus
A fedél a matrac nagyon fontos eleme. Ez az, amely "személyiséget" rendel hozzá, és amely az esztétikai szerep mellett sok más tulajdonsággal is rendelkezik, amelyek célja a nyugodt alvás biztosítása.
Ez a termék Önnek szól, ha az alábbi helyzetek egyikében találja magát:

Már van egy nagyon jó és kényelmes matracod, de a fedél elárulja az idő múlását. Vagy törött, foltos, vagy egyszerűen túl kopott ahhoz, hogy aludjon rajta.
Egy új matrac vásárlása túl sok pénzügyi erőfeszítést igényel, és csak javítani szeretné a kényelmét, túl sok költség és fejfájás nélkül.
Olyan ember vagy, aki szeret új dolgokkal foglalkozni, aki szereti a tisztaságot, ezért szüksége van egy tartalék matrachuzatra, hogy rendszeresen cserélje és tisztítsa őket.

Az ortopédia az Ön segítségére siet!
Miért válassza a Bio pamut steppelt huzatot, 200x200, Ortopedicus?

Az OEKO-TEX® az a nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatban használt textil biztonságos az emberi szervezet egészségére, amit az allergiás emberek számára fontos tudni.
A huzat vastag, hármas steppelt komfortzónás, száraz környezetet biztosít azáltal, hogy megakadályozza a test érintkezését a habmaggal, gyakorlatilag lehetetlenné téve az izzadást.
A huzat rendkívül nagy teljesítményű, prémium minőségű vastag steppelt textil, 4 réteg mikroszálas anyaggal, hogy szabályozza a felesleges nedvességet és nyáron semleges hőmérsékletet tartson fenn.
A szellőzéshez 3D Freeze® hálóval is rendelkezik – ez egy háromdimenziós szövet, fehér, oldalán található, méhsejt típusú.
A huzat bársonyos és nagyon kellemes tapintású, szép, krémszínű, könnyen eltávolítható, cipzárral ellátott és 30 fokon mosható.

*Fontos tudni: különböző méretekben és magasságokban hajtható végre, az igényektől / követelményektől függően.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Husa Bio Bumbac Matlasata, 200x200" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: