Betöltés...

Összecsukható strandszőnyeg nyugágy állítható háttámlával - szürke

Ár: 6.990 Ft

Összecsukható strandszőnyeg nyugágy állítható háttámlával - szürke A nap, a tengerpart, a víz hangja...
Vagy esetleg másképp pihenne? Egy forró nyári délután a saját kertjében kedvenc könyvével?
Függetlenül attól, hogy milyen pihenési módot választ, ez a strandszőnyeg lehetővé teszi, hogy a körülményektől függetlenül bárhol pihenjenek. Csak tegye a szőnyeget a földre, és hajtsa ki a háttámlát, és élvezze a kivételesen kényelmes pihenést.
KÖTELEZŐ MINDEN NYARALÓ SZÁMÁRAA kényelmes, háttámlával ellátott strandszőnyeg elengedhetetlen ahhoz, hogy a megérdemelt nyaralás során kényelmesen tudjunk pihenni.
Ez a szőnyeg minden elvárásnak megfelel - kényelmesen feküdhet rajta és napozhat, ha pedig kedve van testhelyzetet váltani és könyvet olvasni, csak hajtsa szét a háttámlát és már kész is - a pihenés folytatódik!
NEM CSAK A STRANDRAA szezon végén pedig nem kell a szekrény mélyére rejteni a szőnyeget - otthon is sikeresen használható, például az egész családdal esténként filmnézéskor.
Nyáron vagy tavasszal pedig tökéletes lesz kényelmes pihenőhelynek a kertben, vagy klasszikus nyugágy helyettesítésére szabadtéri koncerteken, kempingezéskor vagy családi rendezvényeken a kertben.
PRAKTIKUSSÁG KÉNYELEMMEL KOMBINÁLVAA nyugágy nagyon könnyű és összecsukva kis helyet foglal. Ezen kívül kényelmes fogantyúval rendelkezik a könnyű hordozhatóság érdekében, valamint a háttámlára erősített praktikus táska, amelyben elrejtheti telefonját, kulcsait vagy egyéb apróságokat.
A fém szerkezetnek és az erős, vízálló anyagnak köszönhetően a nyugágy sok évszakot kibír, kényelmes pihenést biztosítva.Méretek:

Teljes szőnyeg: 150 cm x 47 cm
Fekvőszőnyeg (támla nélkül): 97 cm x 47 cm
Tasak: 29 cm x 28 cm
Háttámla magassága: 48 cm
Összecsukott nyugágy: 47 cm x 47 cm x 3 cm
Kiszerelés: 50cm x 46cm x 2cm







Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Összecsukható strandszőnyeg nyugágy állítható háttámlával - szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: