Betöltés...

Csuklófejes ablak, - és szélvédőtisztító beépített adagoló flakonnal - 2 db mikroszálas törlőhuzattal, összehajtható nyéllel (BBM)

Ár: 2.990 Ft

Ablakpucolás, szélvédő takarítás, üvegfelületek tisztítása? Könnyítsd meg a dolgodat ezzel a praktikus tisztítóval, amelyben adagoló flakon is helyet kapott! Tisztító és folyadékadagoló is egyben  – a tisztító nyelét megtöltheted vízzel vagy bármilyen tisztítószerrel, és közvetlenül a nyélből, gombnyomással tudod a felületre fújni azt, majd az eszközzel egyszerűen letörölni. Az újrafelhasználható mikroszálas törlőkendő fejjel alaposan  megtisztíthatod az autó szélvédőit, a fürdőszobai tükröt, a dohányzóasztalt, a vitrines szekrényeket vagy az ablakokat is . Nem csak tisztíthatod vele a szélvédőt, de  a párát is könnyedén letörölheted reggelente . Hosszú nyelével a nehezen elérhető helyeket is könnyen tisztán tarthatod. Összehajtva tárolhatod, így nem foglal sok helyet a csomagtartódban vagy a szekrényedben. Főbb jellemzői: Szélvédőmosáshoz, üvegfelületek takarításához Hossza: 36 cm, fej mérete: 10 cm x 15 cm 2 db mikroszálas törlőfejjel Vízzel vagy mosószerrel tölthető beépített adagoló Spray gomb Ergonomikus kialakítás Összehajtva tárolható

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Csuklófejes ablak, - és szélvédőtisztító beépített adagoló flakonnal - 2 db mikroszálas törlőhuzattal, összehajtható nyéllel (BBM)" című hirdetést látja. (fent)