Betöltés...

Helyhez szoktató kutyapelenka, 10 db, 33 x 45 cm

Ár: 690 Ft

Helyhez szoktató kutyapelenka, 10 db, 33 x 45 cm 



Minden profi kutyatartó tudja, hogy a szobatisztaságra nevelés egyik legfontosabb kelléke a kutyapelenka. Ha tervezi a kiskutyát vagy ha van egy neveletlen, rosszalkodó szőrgombóc a háznál, akkor bizony nem könnyű szobatisztaságra szoktatás. Mindemellett a hagyományos almok rengeteg kosszal, takarítással járnak, főleg, ha kiskedvence állandóan kikotorja az azt a tálcából, aztán széthordja az egész lakásban. Remek megoldás a problémára egy kutyapelenka!


A kutyapelenka, más néven helyhez szoktató pelenka; nagyon praktikus és egyszerű megoldás kiskutyák és kistestű kutyák számára. Leteríthető pelenka, amely rendkívül jól zárja a nedvességet, és légáteresztő. Használata nagyon egyszerű, amint házikedvence elvégezte a dolgát, csak dobja ki és rakjon le egy újabbat. Ezzel rengeteg bosszankodást spórolhat meg, főleg kezdetben. Nagyon jó megoldás társasházban élő kutyatartóknak is, akik esetleg nem tudják megoldani, hogy kutyusuk felügyelet alatt legyen napközben.


Egy csomag 10 darab kutyapelenkát tartalmaz.


Főbb jellemzők:



Segít helyhez szokni
Segít a szobatisztaságra nevelésben
Légáteresztő, nedvszívó anyag
Mérete: 33 x 45 cm



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Helyhez szoktató kutyapelenka, 10 db, 33 x 45 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP