Betöltés...

Intelligens, mozgásérzékelős fertőtlenítő készülék - kezek, mobiltelefon, kulcsok, apró használati tárgyak fertőtlenítésére (BBV)

Ár: 2.990 Ft

Praktikus intelligens szórófej: a tökéletes választás az egyszerű és hatékony fertőtlenítéshez Engedd, hogy bemutassuk neked az intelligens indukciós szórófejet, ami az okos fejlesztéseknek köszönhetően szinte elengedhetetlen eszközzé válik a mindennapi életben. Legyen szó közösségi területekről, munkahelyekről, vagy akár otthonról, a szórófej praktikus és hatékony megoldást kínál a tisztaság fenntartásához és a fertőtlenítéshez. Funkciók: Intelligens infravörös érzékelő: az indukciós szenzor észleli a kezed közeledtét, és automatikusan elindítja a permetezést, így nincs szükség kézi nyomógombokra vagy kapcsolókra. Nano-szintű permetezés: a mikroszkopikus atomizáló lyukak egyenletesen borítják be a felületet, így a permetezés hatékony és takarékos lesz. Optimalizált spray mennyiség: a megfelelő permetezési mennyiség biztosítja az anyag hatékony felhasználását, így időt és költséget takaríthatsz meg. Automatikus leállás: a szórófej 15 másodperces spray idővel rendelkezik, amely automatikusan leáll a permetezés után, hogy ne legyen felesleges anyagpazarlás. Beépített lítium akkumulátor: a tartós akkumulátor lehetővé teszi a szórófej használatát bárhol, nem kell kábelekkel bajlódni. Alkalmazási területek: Vállalatok és irodák: ideális a munkahelyi tisztaság fenntartásához, közös helyiségekben, illetve a munkavállalók higiéniai igényeinek kielégítéséhez. Szállodák és szálláshelyek: biztosítsd a vendégeknek a tiszta és higiénikus környezetet a szobákban és a közösségi területeken. Fürdőszobák és mosdók: a szórófej praktikus segítség lehet a wc-k és mosdók fertőtlenítéséhez. Otthon: használd az intelligens szórófejet a lakás különböző helyiségeiben, mint például a konyhában, nappaliban vagy hálószobában. Műszaki adatok: Anyag: ABS Termék típusa: UV-sterilizátor Szín: fehér Akkumulátor: 1 * 2000mAh lítium akkumulátor (tartozék) Bemeneti feszültség: DC5V 1A Víz tartály kapacitása: 100ml Tömeg: 138g Csomag tömege: 200g Csomag tartalma: 1 * Intelligens indukciós szórófej 1 * Type-C töltőkábel 1 * Pamut pálca 1 * Használati útmutató Ne habozz tovább, válaszd az intelligens indukciós szórófejet, és élvezd a könnyű és hatékony fertőtlenítést! Legyen az otthonodban, a munkahelyeden, vagy bárhol máshol, ez a szórófej hozzájárulhat a tisztaság és higiénia fenntartásához a mindennapi életben. Videó a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=A175URPPtTw

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Intelligens, mozgásérzékelős fertőtlenítő készülék - kezek, mobiltelefon, kulcsok, apró használati tárgyak fertőtlenítésére (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: