Betöltés...

Összecsukható szárítógép, Nagy szárítási kapacitás 13m, Gyors összecsukás

Ár: 15.730 Ft

Összecsukható szárítógép, állítható magasság, nagy szárítási kapacitás 13m, gyors összecsukás, prémium minőség, fehér/kék
A termék egy összecsukható szárítógép, amelyet úgy terveztek, hogy hatékonyan és szervezetten szárítsa meg a ruhákat. Úgy tervezték, hogy helyet takarítson meg, és magassága az Ön igényeinek megfelelően állítható. szárítás.
A szárító nagy, körülbelül 13 méteres szárítási kapacitással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy jelentős mennyiségű ruhát lóghat szárításra. Tökéletes nagy családok vagy felhasználók számára, akiknek bőséges szárítási helyre van szükségük.A termék összecsukása gyors és egyszerű, lehetővé téve, hogy könnyen tárolhassa, amikor nem használja, vagy magával vigye. utazás vagy különböző helyiségekben történő használat esetén.
A termék minősége prémium, biztosítva, hogy tartós és tartós legyen a használat során. A szilárd felépítés és a minőségi anyagok garantálják, hogy ez a szárítógép hosszú ideig szolgálja Önt.Az 1 cm átmérőjű szilárd rudak nem hajlanak, és a nedves ruhanemű nehéz súlyát tartják.Elegáns és modern, fehér és kék színű kialakítása frissességet kölcsönöz minden helyiségnek, ahol használják, hozzájárulva a belső dekorációhoz. Akár szárítógépre van szüksége konyhájába, fürdőszobájába vagy erkélyére, ez a termék zökkenőmentesen beleolvad a térbe.MÉRETEK:
Hajtogatott szárító méretei: 60cm x 92cm x 15cmSzárító maximális magassága: 105 cmMagasság a padlótól a főpolcig: 87 cmA szárító hossza hajlított karok esetén: 150 cmHajlított karú szárító hossza: 92 cmMélység: 60 cmLábak közötti távolság: 107 cm


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Összecsukható szárítógép, Nagy szárítási kapacitás 13m, Gyors összecsukás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: