Betöltés...

Digitális ébresztőóra / sminktükör vezeték nélküli QI asztali töltő funkcióval - 15W, dátum és hőmérséklet kijelzés, 6,7" képernyő sminktükörként használható, ha a képernyő ki van kapcsolva, összecsukható, állítható...

Ár: 18.999 Ft

Termék teljes neve: Digitális ébresztőóra / sminktükör vezeték nélküli QI asztali töltő funkcióval - 15W, dátum és hőmérséklet kijelzés, 6,7" képernyő sminktükörként használható, ha a képernyő ki van kapcsolva, összecsukható, állítható fényerő, fogadóegység nélkül! - FEKETE
Termék cikkszáma: ACC-209535
Gyártó: Egyéb
Termék leírása:
Bizonyos típusú készülékekhez kiegészítõ töltõchip szükséges!
Dobja fel a hálószobáját, nappaliját vagy irodáját ezzel az elegáns megjelenésű, környezetbarát ébresztőórával, amely Qi vezeték nélküli töltőként is használható. Tökéletesen illeszkedik minden modern kialakítású irodai vagy otthoni bútorhoz. Az egyszerűség kedvéért nincs gomb vagy műanyag alkatrész az óra elején és oldalán. 6.7"-os v kijelző világos és állítható LED-es háttérvilágítással, jól láthatóan megjeleníti az időt, a dátumot, és a hőmérsékletet, sminktükörként használható, ha a képernyő ki van kapcsolvaA maximális kényelem érdekében Qi vezeték nélküli töltőként is használható. Egyszerűen helyezze rá a telefonját, és az automatikusan el is kezd tölteni. (fogadóegység nélkül)
 A 9V 2A vagy QC3.0 adapter erősen ajánlott a megfelelő töltés érdekében. (NEM TARTOZÉK)



 
DIGITÁLIS ÉBRESZTŐÓRA:
Többfunkciós digitális ébresztőóra, amely LED-es háttérvilágítással mutatja az időt, dátumot, hőmérsékletet. Megjeleníti az időt 12 órás/24 órás formátumban, és mutatja a beltéri hőmérsékletet Celsius és Fahrenheit fokban egyaránt.
 
QI VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS:
Egyszerűen helyezze telefonját az óra tetejére, és automatikusan elkezdődik a töltés. 


ELEGÁNS ÉS MODERN DESIGN:
Állítható LED-es háttérvilágítású kijelzővel bármilyen modern tervezésű bútorhoz tökéletesen passzol. Hordozható és kompakt kialakítás.
 
 




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Digitális ébresztőóra / sminktükör vezeték nélküli QI asztali töltő funkcióval - 15W, dátum és hőmérséklet kijelzés, 6,7" képernyő sminktükörként használható, ha a képernyő ki van kapcsolva, összecsukható, állítható..." című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: