Betöltés...

Weitech Ultrahangos Állatriasztó 200 M2 - Elemes/Hálózati Riasztó Kutya - Macska - Nyest - Róka Ellen - Belgium Weitech wk0052 -

Ár: 25.900 Ft

Állatriasztó
Elriasztja a macskát, kutyákat, nyulat, madarat, mert azok nem tudnak alkalmazkodni a készülék által kibocsájtott ultrahangjelekhez. A készüléken be tudja állítani, hogy mely állatokat szeretné távol tartani. Lehet külön csak a macskát, vagy csak a macskát és kutyát stb. ( De a macskát a kiadó hang mindenféle képen zavarni fogja. A készülék 4 db R20 (Goliát) elemmel és vagy hálózati adapterrel működik. Állványra, botra, karóra, falra is feltudja rögzíteni. Az állatriasztó mozgásérzékelővel határozza meg, hogy be illetve kikapcsol. (Gazdaságos, akár több évig is elegendő az elem kapacitás). Az ultrahang 200 m2 terület védelmét képes szolgálni. Figyelem a 6 - os fokozat a leghangosabb, ezt emberi fülnek is kellemetlen lehet. Független laboratóriumi tesztek bizonyítják a Weitech technológia hatékonyságát. Az elem és vagy az adapter nem képzi a termék árát.


Elem
Adapter



Állatriasztó adatok 


 


Energia: Elem - 4 db (D) 1,5 V Góliát - vagy hálózat
Funkció: Mozgás érzékelő, állítható funkciók, fény és hang riasztás
Használható: Kültér ( esőben, hidegben, hóesésben) 
Riasztható: macska, kutya, nyúl,gén, róka, nyest
Legfeljebb 200 m? felületet védi
7 állítható ultrahangos frekvencia
Érzékelési szög: 90 °, legfeljebb 16 m távolságon.
Gyártó: Weitech - Belgium -



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Weitech Ultrahangos Állatriasztó 200 M2 - Elemes/Hálózati Riasztó Kutya - Macska - Nyest - Róka Ellen - Belgium Weitech wk0052 -" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
-