Betöltés...

Fém kerékpárkosár

Ár: 4.290 Ft

A fém kerékpárkosár minden 20", 24", 26", 27", 28" kerékmérettel és 22 mm átmérőjű kormánnyal rendelkező kerékpármodellhez illeszkedik. Ezért jól használható különböző típusú kerékpárokkal lengéscsillapítóval vagy anélkül. A fém kerékpáros kosár kényelmes CLICK típusú fogantyúval van felszerelve. Ez az összeszerelési mód lehetővé teszi a kosár nagyon gyors felszerelését és eltávolítását, további szerszámok használata nélkül.



KÖNNYŰ TELEPÍTÉS - CLICK típusú tartó segítségével a kormányra rögzíthető. Ez a rögzítési mód lehetővé teszi a kerékpárkosár nagyon gyors rögzítését és levételét - további szerszámok használata nélkül. Ezenkívül a készlet gumibetéteket is tartalmaz a kormánykerék védelmére, így nem áll fenn a kormány károsodásának vagy karcolásának veszélye. 



KAPACITÁS - könnyedén elférhet benne sok minden. Vásárláskor is használhatjuk. Csak vegye le a kosarat a kerékpárról, helyezze bele az élelmiszereket, majd helyezze vissza.



KÉNYELMES FOGANTYÚ - a bicikliről leválasztva kényelmesen hordozható, a piacon sétálva, kirándulásra, piknikre indulva a kosarat magunkkal vihetjük és a kerékpárt egy kijelölt helyen hagyhatjuk.



NAGY TEHERBÍRÁS ÉS KAPACITÁS - a kerékpárkosár akár 6 kg-os terhelést vagy 15 literes térfogatot is elbír. Ez lehetővé teszi nagyszámú dolog szállítását vagy mozgatását.


LEÍRÁS



anyaga: fém
a következő kerékpárokhoz használható: 20", 24", 26", 27" és 28"
max. terhelés: 6 kg
űrtartalom: 15 L
szerelési távolság: 5,5 cm
max. kormány átmérője: 2,2 cm
felső mérete: 25 x 33 cm
alsó mérete: 18 x 26 cm
kosár magassága: 25 cm
kosár súlya: 900 g




Tovább
Tulajdonságok
Termékek: - Egyéb kerékpár és kerékpártartozék hirdetés
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Kerékpár bicikli rovaton belül a(z) "Fém kerékpárkosár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: