Betöltés...

Amewi AFX MD500E 6G RTF Távirányítós helikopter

Ár: 111.990 Ft

Az MD500 sorozatú helikopter a könnyű polgári és katonai többcélú helikopterek kategóriájába tartozik, amelyek maximum négy személy szállítására képesek.
A Hughes 500-ból 1976 óta fejlesztett Boeing jelenleg három különböző modellt gyárt. A sorozat az MD500E, MD520N és MD530F típusokat tartalmazza.

Ennek a jól ismert helikopternek a méretarányos másolata semmiben sem rosszabb, mint az eredeti, és vizuálisan lenyűgöz számos apró részlettel, mint például a szegecsekkel, javasolt ajtókeretekkel, LED-es világítással és az alumíniumból készült 5 lapátos rotorfejjel.
A lengőlemez és a főrotor tengelye szintén alumíniumból készült. A pengetartók és a láncszemek nagy szilárdságú műanyagból készülnek, és lehetővé teszik az összes alkatrész játék nélküli mozgását.
A helikopter törzse és alváza ütésálló ABS műanyagból készült, ami jelentősen növeli az anyag tartósságát.

A fő és a hátsó motorokat kefe nélküli motornak tervezték, és elegendő teljesítményt termelnek az erőteljes és dinamikus repülési manőverekhez.
A beépített giroszkóp elektronika minden helyzetben stabilizálja a modellt, és biztonságos repülés érzést nyújt, amit még a kezdők is élveznek.
A repülési viselkedés lebegéskor egy koaxiális helikopterre emlékeztet.
Normál repülés közben a rendszer úgy működik, mint egy sebesség- vagy dőlésszögű helikopter.
Az automatikus stabilizálás azonban azonnal újraindul, amikor a távirányítókat visszahelyezik a középső helyzetbe.
Ez azt jelenti, hogy a repülés során nem érnek kellemetlen meglepetések.
A modell egy gombnyomásra népszerű automatikus fel- és leszállási rendszerünket is tartalmazza.
Különböző repülési fázisok (kezdő, haladó, profi) kapcsolhatók a távadóra, ami a lengőlemezen eltérő szervó-elhajlásokhoz vezet, és így megváltozik a modell érzékenysége.
A helikopter rendelkezik Attitude Hold System rendszerrel is.
Az adórendszer a biztonságos és interferenciamentes 2,4 GHz-es sávban működik, a modell pedig teljesítménye és mérete miatt, viszonylag szeles, kültéri használatra is alkalmas.

Automatikus fel- és leszállás egyetlen gombnyomássalÚjratölthető akkumulátor 15-17 perces repülési időHatótávolság 50-80 méter5 lapátos rotorfej2 kefe nélküli motorral: 1807 kefe nélküli főmotor és 1103 kefe nélküli hátsó motor3 mikro szervó és swashplate a repülési manőverekhezRádiós távirányítóval, 4 csatornásTörzs hossza: 32,5 mmRotorfej magassága: 12,6 cmTörzs magasság: 13 cmRotor átmérője: 32 cmA farok rotor átmérője: 5,7 cm

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi AFX MD500E 6G RTF Távirányítós helikopter" című hirdetést látja. (fent)