Betöltés...

Kosmos Nuna - A Te Sündisznó Robotod Tudományos Játék

Ár: 22.130 Ft

Szerelje össze a robotot és fedezze fel speciális funkcióitA Nuna a hangérzékelőnek köszönhetően parancsokkal vezérelhető. LED-szemei ​​jelzik, hogy milyen üzemmódban van.A KOSMOS 170 egyedi alkatrészből álló kiváló minőségű modellkészlete elősegíti a finom motoros készségeket és a szisztematikus megközelítés fejlesztését.A kísérleti doboz ideális a 8 és 12 év közötti gyermekek számára, akiket érdekelnek az összetett műszaki folyamatok.Egy mellékelt képregény történet életre kelti Nunát, és az izgalmas háttérinformációk első betekintést nyújtanak a robotok belső működésébe. (német)
Kor: 8 éves kortólMéret: 425x295x80 mm

Tartalom: alkatrészek a robot összeszereléséhez, előre programozott táblákkal, hangérzékelővel, motorral és hajtómű alkatrészekkel, csavarhúzóval.

Kiegészítőleg szükséges: 4 x 1,5 voltos elem - L típusú R03 (AAA, Micro) olló, reszelőFIGYELEM! Csak 8 évesnél idősebb gyermekek számára. Felnőttek felügyelete alatt kell használni. Használat előtt olvassa el és kövesse az utasításokat. 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Fulladásveszély az apró alkatrészek miatt. Német nyelv!

 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kosmos Nuna - A Te Sündisznó Robotod Tudományos Játék" című hirdetést látja. (fent)