Betöltés...

Karkötő készítő játék (630 részes)

Ár: 3.490 Ft


Itt az ideje, hogy megnyissa gyermeke első komoly műhelyét! 
Gondoltál arra, hogy egyszer ékszerész leszel? Ha nem, akkor egy pillanat alatt elindul!
A saját ékszer készítése nagy szenvedélynek és mindenekelőtt remek szórakozásnak bizonyulhat! Kétségtelenül vonzza a fiatalokat és időseket, fiúkat és lányokat!
A készlet 630 elemet tartalmaz , amelyeknek köszönhetően egy kis ékszerész számos gyönyörű, változatos karkötőt, nyakláncot és egyéb műalkotást készít!
A sok szín lehetővé teszi, hogy a helyzethez vagy hangulathoz tökéletesen illő dekorációkat alkoss!
Van-e jobb egy játéknál, ami nemcsak a gyereket, hanem a szülőt is leköti? A közös szórakozás lehetővé teszi a családi kapcsolatok fejlesztését , és remek ürügy lesz a közös beszélgetésre, miközben lassan kincseket gyűjtenek!
A gyöngyök egy része nem csak érdekes színekben pompázik, hanem betűk is vannak ráírva! Minden ékszer személyre szabható - adj nevet a gyöngyökből és azonnal tudni fogod, kié a karkötő!
A divatos medálok, amelyek a szett részét képezik, tökéletesen illeszkednek a jelenleg népszerű stilisztikába - a megalkotott dekorációk praktikusak és tökéletesen kiegészítik az öltözékeket, varázst és szépséget kölcsönözve nekik!
Nem kell attól tartania, hogy az ékszerek összeállítása túl bonyolult lesz gyermeke számára! Egy gyönyörű karkötő vagy nyaklánc elkészítéséhez vágj egy darabot a 6 színes zsinór egyikéből, válassz egy tucat gyöngyöt a készletből és fűzd be a kívánt sorrendben!
Persze ehhez némi gyakorlás kell, de ez csak plusz! A kézi készségek azonnal javulni fognak - mindenekelőtt a kéz és az ujjak pontossága. Ez nemcsak az összes kézimunkában segít, hanem a rajzolás vagy írás tanulásában is!
Egy gyönyörű műalkotás létrehozásához először fel kell találnia! Ez munkára serkenti a képzelőerőt és a kreativitást , és ezek akkor fejlődnek a legjobban, ha használjuk őket!
Minden felhasznált anyag tartós és teljesen biztonságos.
Az ékszerkészítéshez alkalmas gyöngyök kiválóan alkalmasak ajándéknak, mert színes, esztétikus csomagolásba kerültek!
Talán egy nagy szenvedély kezdete lesz!
A készlet tartalma:
6 színes zsinór
1x gumi
9x varázsló karkötőhöz
körülbelül 344 különböző formájú és színű gyöngy
Anyaga: műanyag
Gyermek életkora: 6+
Csomag méretei: 39cm x 32cm x 5cm




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Karkötő készítő játék (630 részes)" című hirdetést látja. (fent)