Betöltés...

3D puzzle, Tipográfia, ROKR, Fa, 303 részes

Ár: 25.693 Ft

3D puzzle, mechanikus, fa, tipográfia, 303 részes
Az erdő mélyén három aranyos medve nyitott nyomdát.  Minden nap sok állatbarát ugrik be, hogy gyönyörű szavakat és képeket nyomtasson.  Ez a varázslatos gép az erdőt csodálatos mintákkal és szavakkal teli hellyé változtatta. Olyan, mintha egy varázslatos mesekönyv kelt volna életre, így minden nap izgalmas kaland a kis állatok számára!
Üdvözöljük a Bear Printing varázslatos világában - egy klasszikus nyomdagépben, amely zökkenőmentesen integrálja ennek a csodálatos gépnek az összes funkcióját.  A fogantyú egyszerű megnyomásával életre kel a belső fogaskerék-rendszer, mozgásba hozva az imádnivaló medvéket. Ahogy a folyamat kibontakozik, a nyomólemez arccal lefelé forog, érintkezve a nyomtatási felülettel, hogy előállítsa a kívánt képet. Ezen a ponton a műhely fényei kigyulladnak, jelezve a feladat befejezését.
Ez a nyomda ötvözi a kifinomult dizájnt a praktikus funkcionalitással, kellemes összeszerelési élményt nyújtva. Egyrészt testreszabható tipográfiai nyomólemezzel rendelkezik, amely lehetővé teszi betűk felvételét, minták elrendezését és kreatív projektek, például albumok, programok és teendőlisták nyomtatását. Másrészt tartalmaz egy mechanizmust, amely automatikusan adagolja a tintát, anélkül, hogy minden használat előtt kézi beavatkozásra lenne szükség.


 
Hogyan kell nyomtatni?



 
·        1. lépés: Először gondolja át, mit szeretne nyomtatni, válassza ki a megfelelő betűket, és helyezze őket a nyomólemezre.

·        2. lépés: Vegyen ki egy papírlapot a speciális fiókból, és helyezze a sajtó alá.

·        3. lépés: Most az érdekes rész! Nyomja meg a fogantyút, és nézze meg, hogyan pattan a lemez arccal lefelé a papír felé. Mindeközben plüssmackóink tintát adnak hozzá, és aranyos tipográfus táncot járnak, hogy elterítsék a tintát. Ezt követően a nyomtatási lámpák kigyulladnak, jelezve, hogy a projekt sikeresen befejeződött.


 
Műszaki adatok
Pályák száma: 303

Szerelési idő: 5 óra

Nehézségi szint: 5/5


Összeszerelt termék mérete: 215 * 145 * 270mm


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Puzzle
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "3D puzzle, Tipográfia, ROKR, Fa, 303 részes" című hirdetést látja. (fent)