Betöltés...

Távirányítós teherautó R/C 1:26 Double E 4688

Ár: 15.540 Ft

1:26
A billenőautó az egyik olyan jármű, amely egyetlen gyermek gyűjteményéből sem hiányozhat. Különböző játékforgatókönyvekben bizonyítja értékét: építkezés, szerelő vagy szabadtéri játék. Ez a modell minden játékélményt fantasztikussá tesz - eredeti kialakításának és távirányítós képességének köszönhetően.
A készlet tartalmazza:
- borravaló,
- távirányító,
- USB-töltő az újratölthető akkumulátorokhoz,
- felhasználói kézikönyv.
A készlethez tartozó 2,4G RC távirányító számos érdekes funkcióval rendelkezik. A billenőkocsi előre/hátra és jobbra/balra történő haladásáért, valamint a billenőkocsi felemeléséért felelős. Biztosak vagyunk benne, hogy minden gyermek élvezni fogja ezt. A távirányító kezelése nagyon egyszerű és intuitív. A teherautó építése során egyetlen részletről sem feledkeztek meg - minden részletet kontrasztos fekete színnel emeltek ki.
A távirányítású dömper futófelületű gumikerekekre van szerelve, így a kedvezőtlenebb körülményekkel is megbirkózik. A játék hátsó részén található billenő doboz lehetővé teszi a minden építkezésen szükséges laza anyagok szállítását. Egyszerűen emelje fel a billenő dobozt a távirányítóval, hogy hatékonyan és gyorsan lerakja őket egy adott helyre. Kész!
A távirányítású billenőszerkezet nagyon biztonságos és robusztus. A gyártás során kiváló minőségű anyagokat használnak, ezért a játék CE tanúsítvánnyal rendelkezik. A játék teherautó összes funkciójának használatához a készlethez mellékelt újratölthető elemeket kell használni, és a távirányítóba 2 db 1,5 V-os AA elemet kell behelyezni. Ez az építőjármű 6 éves kor felett minden járműhöz alkalmas, és egy átlátszó kirakatablakkal ellátott kartondobozba van csomagolvaÄ....
A halmaz elemeinek dimenziói: - borravaló: 26 cm x 13 cm x 10 cm,
A csomagolás méretei: - 40 cm x 20 cm x 14 cm.
 

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós teherautó R/C 1:26 Double E 4688" című hirdetést látja. (fent)