Betöltés...

Távirányítós RC rendőrautó 1:12 arányú fehér színben 19625

Ár: 13.690 Ft

Távirányítós RC rendőrautó 1:12 arányú fehér színben
A fehér színben 1:12 méretarányú távirányítós rendőrautó egy rendkívüli játék, amely nemcsak valósághű megjelenésével, hanem rengeteg funkciójával és interakciós lehetőségeivel is lenyűgöz.
A rendőrautó-másolat sportos kialakítású, amely azonnal magára vonja a figyelmet. A színek hiteles karaktert adnak neki, az arányok és a részletek pedig hűen visszaadják a valódi járműből.
Ami azonban igazán kiemeli ezt az autót, az a távirányíthatósága. A fejlett technológiának köszönhetően a jármű minden mozgását távirányítóval irányíthatja. A precíz fordulástól és gyorsítástól a dinamikus fékezésig – mindez nagyon valósághűvé teszi a szórakozást. Ezenkívül a fényeffektusok további realizmust adnak.
A távirányító gombjának köszönhetően automatikusan kinyithatja vagy bezárhatja a jármű ajtaját. Ez egy egyszerű, de ragyogó funkció, amely interaktivitást ad hozzá.
A Police Car lehetővé teszi, hogy kreatívan hozzon létre különféle rendőri üldözési forgatókönyveket. A távirányítónak és a valósághű effektusoknak köszönhetően gyermeke igazi rendőrnek érezheti magát.
Az autót egy 6V-os 500mAh-s akkumulátor hajtja, ami a készlet része. Az akkumulátorhoz töltő is tartozik.
A távirányító 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Az autó méretei:
34 cm x 15,5 cm x 9 cm
A csomag mérete:
42 cm x 20 cm x 14,5 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 6 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Távirányítós RC rendőrautó 1:12 arányú fehér színben 19625" című hirdetést látja. (fent)