Betöltés...

Jamara Mercedes-Benz AMG G63 Távirányítós autó - Fekete

Ár: 23.940 Ft

Az álom egy gyönyörű sportos autó vezetéséről most valóra válhat. Ezzel a Jamara hivatalosan licencelt Deluxe autómodelljével a nappalidba hozhatod az álmaid autójának birtoklásának érzését. A LED-es távolsági fényszórókkal, a részlethű belső térrel, valamint az alváz és a karosszéria tökéletesen reprodukált, szeretettel megvalósított eredeti részleteivel a járművek kiváló minőségű kivitelezésükkel is lenyűgöznek. Az ergonomikus távirányítóval a kezedben tarthatod a vezérlőközpontot, akárcsak egy igazi versenyautóban, és akár 11 Km/h sebességet is elérhetsz. A könnyen megtanulható parancsok segítségével a modell pontosan azt teszi, amit mondasz neki. Tehát irány a városi kör a gyerekszoba parkettáján, és semmi sem áll a móka útjába.

Eredeti festéshez hűen
A JAMARA összes Deluxe Car modellje robotikusan festett. Ez az eljárás egyedülálló a licencelt járműveknél. Az egyszerű festett műanyag helyett ez a festési folyamat olyan festékeket használ, amelyek a jármű gyártójának eredeti színén alapulnak.

Részletes belső tér
Az 1:14 méretarányú licencelt járművek az eredetihez hű járműkialakítás mellett az eredetihez modellezett belső térrel is rendelkeznek. Kormánykerékkel, műszerfallal és felszereltségi jellemzőkkel, mint a márka valódi autója. Mindenre odafigyeltek és a legapróbb részletekig megvalósították.

LED-es távolsági fényszórók
Akárcsak a különleges felszereltségű valódi jármű, ez a modell is rendelkezik start-stop LED-es menetfénnyel. Amint a modell elindul, a fényszórók fényesen kigyulladnak. Amikor az autó megáll, a LED-es menetfények ismét kialszanak. Ez a funkció energiát takarít meg és növeli a modell vezetési idejét.

Az ajtók kézzel nyithatók
Ennél a modellnél az ajtók mindkét oldalon kézzel nyithatók. Egyszerűen nyúljon át az ablaknyíláson, és egy gyengéd húzással nyissa ki az ajtókat, majd ugyanígy zárja vissza őket.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Jamara Mercedes-Benz AMG G63 Távirányítós autó - Fekete" című hirdetést látja. (fent)