Betöltés...

Játéksátor gyerekeknek bel- és kültérre, hatszögletű, kastély témával, összecsukható, 135x135x140 cm, rózsaszín

Ár: 7.890 Ft

Játéksátor gyerekeknek bel- és kültérre, hatszögletű, kastély témával, összecsukható, 135x135x140 cm, rózsaszín 



A gyermekeknek szánt játéksátor hosszú órákon át tartó szórakozást nyújt. A varázslatos kastély alakú szövet sátor minden gyermek számára álomajándék. A sátor biztosan tetszeni fog minden kis hercegnőnek és hercegnek, aki saját kastélyról álmodik.


Hatszögletű formája és gyönyörű színei játékra ösztönzik a gyermekeket szabadjára engedve képzeletüket. A gyermek játszhat egyedül vagy társaival, a sátor több gyermek számára is kényelmes játékteret biztosít.


A játszósátor 6 finom anyagból készült, kirögzíthető, áttetsző függönybejárattal rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a sátor többi részéhez. A függönyöket dekoratív szalagokkal lehet megkötni, a masnikkal rögzített megjelenés bájt kölcsönöz a játéksátornak.


A gyermek „elbújhat” benne a kedvenc játékaival, csak a fantáziája szabhat határt a játéklehetőségeknek, ideális hely lesz az önfeledt szórakozáshoz. Beltéren felállítva díszíteni fogja gyermeke szobáját és egyedi hangulatot teremt, de a szabadban - pl. a kertben, a teraszon vagy akár a tengerparton is gyönyörűen mutat.


A játéksátor kiváló minőségű anyagból készült, amely ellenáll a sérüléseknek. Stabil kerete lehetővé teszi gyermeke számára a biztonságos játékot. A sátornak nincsenek éles szélei, így a gyermek nem fogja magát megsérteni.


A sátor egy speciális, hordozófogantyúval ellátott borításba van csomagolva, ami megkönnyíti a szállítást. Kompakt méretének köszönhetően elfér az autóban is. Felállítása és összecsukása a „push-in” rögzítési módszernek köszönhetően rendkívül gyors és egyszerű kevesebb mint 10 perc alatt elvégezhető.


Tulajdonságok: 




Játszósátor
Egyedi hangulatú játéktér
Kirögzíthető bejáratok
Könnyű és stabil váz
Biztonságos kivitelezés
Bel- és kültéren is használható
Egyszerűen és gyorsan felállítható
Hordozható
Szín: rózsaszín
Téma: kastély
Anyag: poliészter + műanyag
Összeállított méret: 135 × 135 × 140 cm
A hordozó méretei: 48 ×29 × 15 cm
Súly: 1,035 kg


A csomag tartalma:



1 db játszósátor
1 db tároló




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Játéksátor gyerekeknek bel- és kültérre, hatszögletű, kastély témával, összecsukható, 135x135x140 cm, rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)