Betöltés...

Fészekhinta 100 cm-es átmérővel, állítható hosszal, 150 kg teherbírással, időjárásálló, fekete színben

Ár: 14.990 Ft

Fészekhinta 100 cm-es átmérővel, állítható hosszal, 150 kg teherbírással, időjárásálló, fekete színben 



A kert vagy a terasz használatának örömét fokozhatja ezzel a fészekhintával, amely biztosan a gyerekek kedvence lesz. Beltérben is felakasztható a nappaliban vagy a hálószobában, modern stílust kölcsönözve a helyiségnek. Akár a gyerekszobában is használható, így sok anyuka számára hasznos lehet, aki a karjában ringatva eteti vagy altatja el kisgyermekét!


A hinta széles, kerek ülőfelülettel rendelkezik, melynek kerete fém vázból készült, a felhasznált anyag pedig poliészter és rugalmasságot biztosító műanyag. A fém váznak és a 10 mm vastag fonott kötelek használatának köszönhető a maximális 150 kg teherbírás. Ez garantálja a biztonságot, és lehetővé teszi, hogy még a felnőttek is átélhessék a hintázás örömét. Ideális megoldás egy nagy család számára. Méretének és formájának köszönhetően több gyermek számára is alkalmas.


A fészekhinta egyszerűen és gyorsan telepíthető. Nem kell további alkatrészeket keresgélnie az erre szakosodott áruházakban, a készletben minden megtalálható, ami a hinta problémamentes összeszereléséhez szükséges.


Maximális magassága 180 cm, így a hinta tökéletes a gyermekek (alacsonyabb magasság) és a felnőttek számára egyaránt. Ez megkönnyíti a biztonságos fel- és leszállást. Az erős, 10 mm vastag fonott köteleknek köszönhetően nem kell aggódnia gyermekei miatt, miközben a hintán játszanak.


A hinta olyan anyagokból készült, amelyek ellenállnak az időjárási körülményeknek és gyorsan száradnak, még kedvezőtlen időjárási körülmények között is biztonságosan kint hagyható. Ennek köszönhetően nem kell azonnal leszednie a hintát és a házban vagy a garázsban/pincében elhelyeznie még akkor sem, ha esik az eső vagy nagyon erős szél fúj.


Tulajdonságok:  





Kül- és beltéren is felszerelhető
Biztonságos szerkezet
Állítható magasság
Több gyermek számára is alkalmas
Egyszerűen telepíthető
Időjárásálló anyaghasználat
Szín: fekete
Anyag: poliészter + nylon + EVA + vas 
Max. terhelés: 150 kg
Min. kötélhosszúság: 110 cm
Max. kötélhosszúság: 170 cm
Szélesség: 100 × 100 cm
Kötélvastagság: 1 cm
Súlya: 3,00 kg


A csomag tartalma:



1 db hinta




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fészekhinta 100 cm-es átmérővel, állítható hosszal, 150 kg teherbírással, időjárásálló, fekete színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP