Betöltés...

Fából készült vasútpálya szett gyerekeknek, elektromos vonattal, kiegészítőkkel, 3,2 m-es pályával, 37 db-os készlet

Ár: 10.890 Ft

Fából készült vasútpálya szett gyerekeknek, elektromos vonattal, kiegészítőkkel, 3,2 m-es pályával, 37 db-os készlet 



A fából készült vasút tökéletes ajándék, amelyet minden kisgyermek, nemtől függetlenül, biztosan imádni fog! Nagyszerű játék, amely órákon át tartó felhőtlen időtöltést biztosít. A sínek, az épületek és a körülöttük lévő táj összeépítése, majd a vonat és a járművek kipróbálása minden gyermek számára nagyszerű szórakozás.


A játék serkenti a kicsik kreativitását és a képzeletet. Az, hogy megtervezhetik és megépíthetik saját pályáikat, majd megalkothatják a körülöttük lévő tájat, minden gyermek számára élményteli játékot nyújt. Az elkészített pályák kipróbálása lehetővé teszi a szerepjátékot.


A pálya nemcsak remek szórakozás, hanem fejleszti a térérzéket, valamint edzi a kis kezeket és serkenti a tapintást. Remek módja a szem-kéz koordináció gyakorlásának, ami nagyon fontos a gyerekek fejlődése szempontjából.


A vonat teljesen biztonságos a kicsik számára. Minden fa felület és alkatrész tökéletesen csiszolt és környezetbarát festékkel festett. Nincsenek kiálló éles részek, amelyek sérülést okozhatnának.


A készlet összesen 37 precízen elkészített és szépen megmunkált elemből áll, amelyeket a gyermek saját elképzelései szerint rendezhet el. A készlet többek között tartalmaz egy sínpályát, egy vonatszerelvényt, egy rendőrautót, rendőrségi épületet és rendőr figurát, egy hidat, egy vasúti átjárót sorompókkal, fákat és útjelző táblákat. A mozdony és vagonok mágnesekkel csatlakoznak egymáshoz, nincsenek felesleges kampók, amelyek letörhetnek és állandó problémát okozhatnának a gyermeknek a készlet össze- és szétkapcsolásában.


Tulajdonságok: 




Ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Anyag: fa
A vonat áramellátása: 1 db AA elem (nem tartozék)
Elemek száma: 37
Vágányhossz: 3,2 m
Teljes méret: 85×42×14,5 cm
Súly: 1,261 kg


A csomag tartalma:



20 db sín elem
Vonatszerelvény (1 mozdony és 2 vagon)
2 db sorompó átkelővel
2 db jelzőtábla
5 db fa
1 db híd
Oszlopok
Rendőrségi épület (3 részből áll)
1 db rendőr figura
1 db rendőrautó




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.05.07
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fából készült vasútpálya szett gyerekeknek, elektromos vonattal, kiegészítőkkel, 3,2 m-es pályával, 37 db-os készlet" című hirdetést látja. (fent)