Betöltés...

Kosmos 620028 Elektromos robotkar

Ár: 29.690 Ft

Helyezze be, kattintson, csavarja be - ez a KOSMOS kiváló minőségű elektromos robotkar ragasztó nélkül jön létre. 5 motor működtethető külön vezérlőegységen keresztül, úgy, hogy a robotkar 5 tengelyen pontosan mozoghasson 300 ° -ig. A szórakozás még sötétben sem ér véget, mert most jön a használt LED világítás!
Izgalmas kísérletek várják a 10 és 14 év közötti gyermekeket, amikor robotkarjukat elfordítják, kinyújtják vagy hajlítják, ahogy azt a nagy gyártók elvárják. Pontos rajzokkal, a szerelési utasítások lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan működik a szerelvény megfelelően. Ezen felül a junior mérnökök rengeteg háttér-tudást találnak a robotikáról és a technológiáról.

Tartalom:ModellkészletVezérlőpult5 motorCsavarhúzóKiegészítőleg szükséges: 4 x 1,5 voltos LR20 típusú elem (monó D, alkáli mangán)FIGYELEM! Csak 8 éves vagy annál idősebb gyermekek számára használható. A szülőknek vagy más felelős személyeknek szóló utasítások mellékelve vannak, és azokat be kell tartani. Tartsa be az utasításokat, mivel azok fontos információkat tartalmaznak! 3 év alatti gyermekek számára nem alkalmas. Fulladásveszély, mert apró részeket lenyelhet vagy belélegezhet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kosmos 620028 Elektromos robotkar" című hirdetést látja. (fent)