Betöltés...

Supermag Projects Multicolor 60 db-os mágneses építőjáték készlet

Ár: 10.799 Ft

Mit érdemes tudnod róla: Supermag Projects Multicolor 60 db-os mágneses építőjáték?Ha eddig még nem ismerted a Supermag termékeket, akkor engedd meg nekünk, hogy egy rövid ismertető keretében bemutassuk neked ezeket a remek játékokat. A Supermag mágneses építőjátékok Európa-szerte hatalmas sikernek örvendenek és immáron hazánkban is széles választékban elérhetőek.

Az egyes szettek két fő alkotóeleme a mágneses pálcák és a rozsdamentes acélgolyók, melyek segítségével könnyedén építhetőek egyszerű vagy akár bonyolult térbeli alakzatok. A pálcák különlegessége, hogy a két végükön egy-egy erős mágneskorong található, melyek remekül tapadnak a készletben lévő rozsdamentes acél golyókhoz.

A végeredmény rendszerint magáért beszél, hiszen a színpompás készletek segítségével épületeket, járműveket, különleges alakzatokat vagy bármilyen más tetszőleges dolgot megalkothatunk. A létrehozható dolgoknak valóban csak a képzeletünk szabhat határt. Supermag Multicolor 60 db-os mágneses építőjáték
Bemutatjuk a Supermag Project Multicolor 60 db-os nagy készletet! Lenyűgöző alkatrészválasztékkal, ez a készlet végtelen építési lehetőségeket kínál. Könnyedén hozhatsz létre tornyos szerkezeteket, bonyolult szerkezeteket és ötletes remekműveket. Engedd szabadjára kreativitásodat, és nézd, ahogy alkotásaid életre kelnek, ahogy a mágneses varázslat kibontakozik. A Supermag Project Multicolor 60 db-os nagy készlet tökéletes az ambiciózus építők számára, akik igazán magával ragadó építési élményre vágynak.Készülj fel, feszegesd képzeleted határait, és készíts rendkívüli mágneses csodákat! 
A készlet tartalma:- 8 db rövid rúd
- 7 db hosszú rúd
- 12 db kör
- 4 db gyűrű
- 19 db fémgolyó
- 4 db hárömszög panel
- 6 db négyzet alakú alap

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Supermag Projects Multicolor 60 db-os mágneses építőjáték készlet" című hirdetést látja. (fent)